با تشکر از پیدا جان:
باید در پاسخ به ایشان بگویم که : اری برادرزاده اش به مدت چهار سال است که با ما زندگی میکند شوهرم اهل رشت است و تمام فامیلش هم ساکن اطراف رشت هستند برادرزاده اش برای کار به تهران امده و با ما زندگی میکند ولی بشکند دستی که نمک ندارد من این همه به او خوبی کردم حال نه تنها اصلا حالی از من نپرسیدند بلکه حتی کلید را هم به من نداد تا بتوانم وارد خانه خودم بشمباز هم حق با شماست کسی که در زندگی دایم کوتاه می امد من بودم و حال که میبینم هیچ ارزشی برای برای او ندارم به اشتباهم پی میبرم که خود کرده را تدبیر نیست و خیلی دیر است در زمینه مشکلم با هر کس که تا حدودی از زندیگم و اخلاقم با خبر است مشورت کردم میگویند اگر جای من بودند با اجرا گذاشتن مهر و... او را می ازردم تا قدر ان زمان و ارامش مرا بداند بعد مگر میشود با شرایط به وجود امده عصبانی و ناراحت نبود مگر با عصبانیت کار درست میشود و مشکلات حل میشود باور بفرمایید چه روزها و شبهایی رااشک نریختم و ناله نکردم بر بخت بد خود لعنت نفرستادم ولی چه میشود کرد تا باد همین بادا بیش از همه برای زمانهایی دلم میسوزد به او عشق ورزیدم و هیچ کوتاهی در حقش نکردم خودش هم این را اعتراف میکند ولی باز به من خیانت کرد و شگفتا که نمیتوانم او را دوست نداشته باشم و از او متنفر شوم.
باتشکر![]()

باز هم حق با شماست کسی که در زندگی دایم کوتاه می امد من بودم و حال که میبینم هیچ ارزشی برای برای او ندارم به اشتباهم پی میبرم که خود کرده را تدبیر نیست و خیلی دیر است در زمینه مشکلم با هر کس که تا حدودی از زندیگم و اخلاقم با خبر است مشورت کردم میگویند اگر جای من بودند با اجرا گذاشتن مهر و... او را می ازردم تا قدر ان زمان و ارامش مرا بداند بعد مگر میشود با شرایط به وجود امده عصبانی و ناراحت نبود مگر با عصبانیت کار درست میشود و مشکلات حل میشود باور بفرمایید چه روزها و شبهایی رااشک نریختم و ناله نکردم بر بخت بد خود لعنت نفرستادم ولی چه میشود کرد تا باد همین بادا بیش از همه برای زمانهایی دلم میسوزد به او عشق ورزیدم و هیچ کوتاهی در حقش نکردم خودش هم این را اعتراف میکند ولی باز به من خیانت کرد و شگفتا که نمیتوانم او را دوست نداشته باشم و از او متنفر شوم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)