باز هم تشکر میکنم از دوستانی که راهنمایی میکنن .
من متاسفانه بنا به شرایط مالی خانوادم مجبور شدم بین تحصیل و کار دومی رو انتخاب کنم .شغلم هم آنچنان خوب نیست . از نظر چهره هم باب میل خودم نیستم .ولی همانطور که دوستان گفتند شما لازم نیست انقدر به زیبای و زشتی چهره تان فکر کنید و بهتره به مسائلی مهمی که در زندگی خیلی مهم است مانند رفتار و اخلاق نیکو (که خودش چهره را زیبا نشان می دهد ) و همینطور به مدارک عالیه و شغل خوب بیشتر فکر کنید که همه اینها جایگزین زیبایی هستند ...
البته اهداف دیگری مثل ادامه تحصیل -تغییر شغل و پس انداز برای آینده دارم ولی اینها مانع نشده به این قضیه فکر نکنم .
من هیچ وقت بابت چهرم مسخره نشدم .چهره ی معمولی دارم نه زیبا نه زشت . .اون دوستم هم قصدش تمسخر نبوده و من این احساس رو داشتم .ولی به حساسیت بیش از حد من دامن زد .این که دوستاتون با اسم خاصی صداتون می کردن !
مثلا مدتی منو ...چشم قشنگ صدا میزد و...
اطرافیان با ظاهر من مشکلی ندارن .حتی بارها تعریف شنیدم .برای من دیگران مهم نیستن .
اول مهم نظر خودمه که دوست دارم تعدیل بشه و بخاطر همینم تاپیک ایجاد کردم .
دومی هم دغدغه ی آیندمه . نظر دختری که برای ازدواج انتخاب میکنم و دوست ندارم در انتخابم شکست بخورم .
همیشه سعی داشتم اهدافی رو برای خودم در نظر بگیرم که احتمال شکستش صفر باشه .ولی در مورد ازدواج خیلی بلند پرواز هستم و همین منو از شکست احتمالی میترسونه .
شاید ظاهر معیار درستی در انتخاب همسر نباشه ولی من مطمئنم اگر کوتاهی کنم بعدها دقیقا همین احساس امروزم رو راجع به اون شخص هم خواهم داشت .
2 مشکلگفتین از نظر خودتون اونی نیستی که باید باشی!میشه بگی دقیقا با چه چیزی تو چهرت مشکل داری؟
بینیم یه مقدار بزرگه ولی قابل تحمله .نهایتش یک عمل که هزینش قابل پرداخته .
مشکلی که نمیتونم تحمل کنم استخون بندی صورتمه که باعث شده چونه ام عقب تر از حد معمول بگیره .در واقع این فکمه که نیم سانت جلوئه .
اگر اون نیم سانت نبود اوضاع خیلی فرق میکرد .
طی 2-3 سال آینده که یه مقدار صورتم پرتر میشه این مشکل تا حدودی حل میشه .الان هم نسبت به چند سال پیش بهتر شده ولی دوست داشتم که در دوران جوانی که ظاهر اولویت اصلیم میشه این مشکل برطرف میشد.
خلاصه بگم
در واقع من به شدت وسواسی هستم که این وسواس در مورد ظاهرم بسیار زیاد شده .میخوام راه حلی بدید که این وسواس رو کمتر کنم ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)