سلام خسته نباشید.
اینجا مینویسم شاید حرفم حرف حتی یه نفر دیگه باشه.
اقای مدیر...من سوال دارم.انتقاد دارم...
حرفهای زیادی دارم.یادمه یکی گفت اینجا سیاست یه بام و دو هوا داره اما من قبول ندارم.اینجا سیاست یه بام و چندین و چند هوا داره...هواهایی کاملا اختصاصی.
اقای مدیر شما منو یاد ادمهایی میندازین که نه تنها پاهاشون محکم رو زمینه بلکه نگاهشونم به زمین دوخته است..خیلی خوبه ادم پاهاش رو زمین باشه اما سرتونو بلند کنید نگاهتونو از رو زمین بردارید..به دور و برتون نگاه کنید...ادمها دارن دور و برتون حرف میزنن.چرا گوش نمیکنید؟
تا کی میخواید این سیاست مستبدانه و دیکتاتورانه ی همینه که هست میخواید بخواید نمیخواید نخواید رو ادامه بدید؟
سیاست جالبی رو پیش گرفتین...سکوت پنهان شدن پاسخگو نبودن چند خط توجیه کردن روش خیلی مناسبیه...لطفا به ما هم اموزش بدین...که هر کی هر چی گفت توجه نکنیم..حرف خودمونو بزنیم.
اره من اعتراض دارم...اومدم حقمو بگیرم...که تاپیکی که میتونم به جرئت بگم تنها تاپیکی بود که داشتم ازش یه نتیجه ای میگرفتم رفت به انجمن نا کجا اباد...بالفرض محال من شارژ انجمن ازاد رو هم دادم کدوم از اونایی که من ازشون کمک میخوام و دلم میخواد نظراتشونو بشنوم اونجا هستن؟
تا کی میخواید به این قوانین نخ نما پایبند باشید؟
اصلا نمیدونم حرفام تاثیری هم داره که بعید میدونم داشته باشه که اگه داشت حرف اونایی که قبل از من گفتن اثر میکرد.
سیاست کاملا تبعیض امیز و کاملا دیکتاتورانه رو تغییر بدین...نه فقط برای من...برای همه...
با عرض معذرت همدردی مال شما نیست...مال من هم نیست...مال همه است...همه مون یه سهم کوچیک یه تیکه کوچیک ازش داریم...حتی اونی که فقط یه پست زده و ازقضا راهنمایی غلطی کرده...حتی اونی که باند شده...چون من اعتقاد قریب به یقین دارم هیچ رخدادی اتفاقی نیست و بودن هر کدوم ما اینجا دلیل داره...پس برای کسایی که اینجا زحمت کشیدن اندکی ارزش قائل باشید برای همه...نه در حرف..در عمل
من حرفمو میزنم حتی اگه باند بشم یا...
الان شما کاملا مختارید درباره شارژ تشویقی تحت عنوان عضو موثر یا مفید تجدید نظر کنید یا منو باند کنید و به این جمله ام استناد کنید که خودت از عواقب کارت سخن گفتی و ما هم زحمتشو کشیدیم و باندت کردیم...
ستاره سهیل...اقای همدردی که نمیدونم بر چه اساس و منطقی گاه به گاه تو تالار همدردی ظهور میکنن رویتونو عوض کنید
برام مهم نیست این تاپیک قفل بشه...حذف بشه...شوت بشه...خونده نشه...من باید میگفتم که گفتم.
نمیدونم اون فرایند انتقاد پذیری که تو صندلی داغ ازش صحبت کردین تو چه مرحله ایه ولی باز خدا رو شکر کلاهمونو صد بار بندازیم بالا که حداقل قبول دارین رو انتقاد پذیریتون باید کار کنید.حالا انتقاد پذیری رو بکار بندازین و فکر کنید به همه حرفایی که تا الان خیلیا گفتن و دریغ از یه جواب قانع کننده ازشما.
اگه جواب قانع کننده ای دارین مشتاق شنیدن اما اگه میخواید باز توجیه و همون حرفای تکراری...باید بگم با عرض پوزش اگه دو خط حرف شجاعانه و رک حکم اب رو داشته باشه توجیه فقط و فقط حکمش بنزینه و نفت.
در اخر ممنون بابت ایجاد تالار همدردی.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)