مریم عزیزم ممنونم حرفات یه کم ارومم کرد من دقیقا همین موضوع داغونم کرده و اینه که من که حر کاری خواسته انجام بده مثل کوه پشتش وایستادم چرا به من دروغ گفت.دقیقا این دروغ ها ریشه در گذشته اش داره و پدرش عامل اصلی هست ولی میدونید من تو 5سال زندگی مشترک فقط واسه خاطر این موندم که برام مهربون بود و من فکر میکردم دوسم داره اما اون روز که پیش خانواده هامون صحبت میکردیم دیدم به جای اینکه بخواد زندگی اش رو نجات بده سنگ خانواده ای رو به سینه زد که هیچ کار نکردن و فقط وعده دادن.ده سوال دارم از همتون شاید من اشتباه فکر میکنم شما جواب بدید:شما جای من بودید خانواده همسرتون هیچ کار واستون نمی کرد و همسرتون مدام اونا رو پیش شما بالا می برد و هی الکی می گفت عزیزم بابا ماشین میده/بابا میگفت ندارم وگرنه واسه ما ها کارای خیلی بزرگ می کرد.و بعد شما ببینید تو معدن پول هست طرف و الکی داره همسر من رو گول میزنه اعتراض نمی کردید؟با دلیل نمی گفتید اگه نداشت پس چرا اینکار و اون کار رو کرد؟من که هیچ وقت انتظار هیچ کاری رو نداشتم این همسرم بود که الکی وعده میداد.من فقط میگفتم اونا نمی خوان خرج کنن و میدیدم با نقشه دار و نداره ما رو داره میگیزه به بهانه های مختلف.الان میبینم نه هسرم مهربونه نه دوسم داره بعد 5 سال من هنوزم میخواستم راه حل هارو پیدا کنم ولی دیدم اون حرفایی که بین ما بود رو پیش میکشید و الکی طرف میگرفت درسته که من تونستم منطقی دونه به دونه حرفام رو ثابت کنم ولی هر وقت میدیدن کم مییارن می گفتن ما اصلا منظورمون این نبود اون نبود.والا دیروز تازه فهمیدم ما از نطر دیدگاه و طرز فکرمون خیلی تفاوت داریم و کلا وجدانی یات خود و خانوادش خیلی پایین هست.در حالی که واسه خانواده من و خودم فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی هست با حق و عدالت بر خورد میکنیم حتی اگه به ضررمون باشه.دیروز برگشتم به خونم اما همسرم با حرفهایی که ز برای همیشه دلم رو شکست و اونجا احساسم وعشقم رو دفن کرد.برگشتم فقط به خاطر پدر و مادرم چون نخواستم غصه بخورن.ولی من همه چیز رو کشتم تو دلم چون دیدم اون هیچ احساسی نداشت نسبت به من و این مدت هیچ کدوم از کارام رو که واسه خاطرش کرده بودم ندید.هیچ کاری رو ندید و اون چیز ها رو تهمت زدن به من که فکرشم نمیکردم و دنیام خراب شد.با خودم گفتم حیف من اشتباه کردم که این همه مدت عاشقانه پرستیدم و از هیچ کاری دریغ نکردم.برگشتم اما حس میکنم هیچ حسی بهش ندارم.چی کار کنم؟