[font=Arial]سلام
بعد مدتها علاقه مندی به دختر خالم رفتم خواستگاری مسائلی پیش اومد که براشون از شما نظر می خوام (ما هنوز عقد نکردیم)
1 -آزمایش ژنتیک به ما گفت احتمال 5درصد خطر(ژنهای پنهان) وجود داره و باید تا 5 سال بچه دار نشیم وبرای بچه دار شدن زیر نظر پزشک باشیم با ترس زیادی که در دلمون ایجاد شد به مدت یک ماه مردد بودیم تا اینکه تصمیم به ازدواج گرفتیم
2-من یه کارمندم و مهریه 114تا رو پیشنهاد دادم اما دختر خالم تو این موضوع تابع مادرش بود و البته می گفت مهریه نشان اعتماد مرد به زن است ،بعد از صحبت کردن و اینکه احساس کردم تا حدود زیادی با هم تفاهم داریم مهریه314 قبول کردم
3-خونه ی من و دختر خالم 500کیلومتر فاصله داره و گفته ماهی دوبار باید به مادرش سر بزنه تا همیشه(آخه تک دختره و بچه اول) تا چقدر میتونم روی عادت کردن اون به شرایط حساب کنم چون اینکار برای من نهایتا تا دو سه ماه امکانپذیره
4- آیا بعد از چند جلسه صحبت کردن نظر اونو در مورد رابطه زناشویی بپرسم زشته؟اونم مثل خودم خیلی منطقی و تاحدود زیادی (از نظر مذهبی)پایبنده
5- به غیر از مورد3 تو موضوعات دیگه به تفاهم رسیدیم اما من نسبت به اون احساس خیلی عاشقانه و آتیشی ندارم ،(ظاهرش و شخصیتشو دوست دارم و مشکلی با اونا ندارم )آیا این احساس بعد از عقد ایجاد میشه اصلا لازمه
از راهنماییتون خیلی متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)