سلام.من دختری 33 ساله تحصیل کرده و شاغل.1.5 سال پیش با آقایی از طریق سایت همسر یابی اشنا شدم که دارای 1 فرزند 8 هستند و همسرشان فوت کرده.ایشان بعد از این همه مدت به طور مدام میگویند که من به دلشان ننشستم اما هر چه من اصرار بر خاتمه رابطه را دارم میگویند که به من فرصت بده...ایشان 10 سال از من بزرگترند و وضعیت مالب بهتری نسبت به من دارند و ضمنا از ظاهر من نیز زیاد ایراد میگیرند و می گویند ان تاثیری که باید دردل ایشان نگذاشته ام!!!!!!! و حتی میگویند اگر وضعیت مالی و یا شرایط زندگی دیگری داشتی شاید میتوانستی اثر بهتری بگذاری و مشکل دیگرشان این است که من شهرستانیم و ایشان تهرانی!!!!!!.3 بار مشاوره رفتم که دو مشاوره به من پیشنهاد قطع ارتباط و دیگری ادامه ان را توصیه کرد.ضمنا ارتباط ما زیر نظر و با اطلاع خانواده است. از خوبیهای همسرشان و حتی ظاهر ایشان خیلی تعریف میکنند جالبه من عکس ایشان را دیدم خیلی معمولی است و به نظر من حتی پایین تر از حد متوسط.اما خانواده اش وضعیت مالی خوبی داشته اند و مرتبا از کلاس و..انها صحبت میکند با این که به ایشان علاقمندم اما احساس میکنم در حال خورد شدن و تحقیرم..لطفا راهنمایی بفرمایید.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)