به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 تیر 92 [ 11:29]
    سطح
    29
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    370

تشکرشده 371 در 137 پست

Array

RE: دعوای همیشگی منو شوهرم

سلام طراوت جون

عزیزم من باهات همدلی و همدردی میکنم چون این مصیبت چند ماه پیش برام اتفاق افتاد کاملا درکت میکنم من هنوزم بچه کوچولو یا نوزاد میبینم اشکم درمیاد

من هنوزم گاهی همسرمو مقصر میدونم چون اولش که باردار شدم کلی تنش ایجاد کرد اعصابمو خورد کرد که من بچه نمیخواستم و تو با سیاست منو گول زدی و بچه دار شدی واقعا از جملش دلم شکست از یه طرفم رابطمون خیلی بد شد چون از دستم ناراحت بود که باردار شدم از طرفی هم چون به یه سری مسائل اعتقاد داره نمیتونست بگه بچه رو سقط کن ولی یه جورایی اعصابمو خورد میکرد و بهونه گیری میکرد منم تو فکرم بود که بچه رو سقط کنم خلاصه خیلی اعصاب خوردی داشتم ولی با کمک دوستای خوب تالار از تصمیمم منصرف شدم و بدون توجه به رفتار همسرم بچه رو نگه داشتم ولی انگار از ما قهر کرد و از پیشمون رفت

همون شبی هم که رو خونریزی افتادم داشتیم از مهمونی برمیگشتیم و تو راه کلی اعصابمو خورد کرد و باهام دعوا کرد کلی استرس به من وارد کرد رسیدیم خونه و من حالم بد شد من خیلی دوران بدیو پشت سر گذاشتم تا به اتاق عمل رسیدم بگذریم نمیخوام یاداوری کنم

وقتی از اتاق عمل اومدم و فهمیدم دیگه بچه ای تو شکمم نیست خیلی گریه کردم ولی متاسفانه اتفاقی بود که افتاد

حالا دارم نگرشمو نسبت به این مسئله عوض میکنم و سعی میکنم کسیو مقصر نکنم میتونم این اتفاقو بزارم در حکم تقدیر الهی یا حکمت الهی نمیدونم

عزیزم هر کدوم از ما یه روزهای سختیو تو زندگی تجربه میکنم زندگی همینه گاهی باید قسمت بدشم تجربه کرد و گذشت

شما هرچقدرم گریه کنی و خودتو عذاب بدی اون بچه برنمیگرده فقط خودتو از بین میبری آشیانتو از هم میپاشونی (خدای نکرده)

به اون پدر و مادرهایی فکر کن که بچشونو که شاهد بزرگ شدنش بودند از دست دادند به مصیبتهای بزرگتر فکر کن که غم خودت کم رنگ شه فیلم 7 دقیقه تا پاییز رو نگاه کن

دوست عزیزم ازت خواهش میکنم با شرایطت کنار بیا و برگرد به خونت پیش همسر و بچت مطمئن باش که همسرت هرگز راضی نبوده که اون بچه بی گناه اسیب ببینه همینطور که بچه شما بوده بچه اونم بوده و اونم بهش احساس داشته اونم از این موضوع ناراحته و غمگینه

طراوت جان خاطرات تلخ و غم انگیزو از ذهنت پاک کن بگذر و گذشت کن تا کائنات انرژیهای مثبتشو بهت بده با اینکارات نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه سلامتیت و زندگی زناشوئیت هم به خطر می افته

عزیزم شما سنت کمه چند سال دیگه که پسرت بزرگتر شد و از نظر جسمی قوی شدی به امید خدا باردار میشی و یه دختر ناز خدا بهت میده

من همیشه حس میکنم روح بچم تو خونه کنارمه و مطمئنم روحش حلول میکنه تو جسم بچه بعدیم که در اینده بدنیا خواهد امد

واسه شما همینطوره

مراقب سلامتیت باش دوستم

2. 4 کاربر از پست مفید taranee تشکرکرده اند .

taranee (شنبه 27 خرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)