[size=large]کارهایی که زنان از آن متنفرند و مردان به آن عشق می ورزند:
1- غالباً زنان کارهایی که به تفکر زیاد نیاز دارد، را دوست ندارند، به عنوان مثال زنان اغلب، ازرشته ی فلسفه و منطق متنفرند –(زیرا، از نظر چارچوب شخصیّتی، تفکرزیاد، زنان را خسته می کند )امّا جالب است بدانید بعضی مردان، عاشق کارهایی هستند که به تفکر زیاد نیاز دارد (آن ها نه تنها از فکر کردن خسته نمی شوند، بلکه بعضاً تفکر زیاد را نوعی بازی با مغز خود می دانند و معتقدند: رشته ی( فلسفه وریاضیات ) نوعی بازی و سرگرمی است که آن ها راسرگرم می کند !
2- دختران از یک زندگی آرام و بی جنب و جوش، لذت می برند، لکن جنس مقابل آن ها، عاشق یک زندگی هیجانی و پر جنب و جوش اند .به همین خاطر اکثر یا شاید تمام شغل های سخت و پر جنب و جوش مخصوص مردان است و اغلب کارهای بی دردسر مخصوص زنان .
3- پسران از نظر هدف گیری، تشخیص جهات و ...متنبهرند ولی در مقابل زنان در کارهای دستی، هنر خیاطی و کلیه کارهایی که به چالاکی انگشت ها بر می گردد، متبهرند (به همین دلیل اکثر تایپیست ها، دختر هستند ) حال اگر جای این دو با هم عوض شود، تصور کنید، چه اتفاقی خواهد افتاد
دو توصیه به مردان:
1-(به شما مردان پیشنهاد می کنم، وقتی یک زن اسلحه به دست گرفته است، کیلومترها با وی فاصله بگیرید، و الا هر چه دیدید، از چشم خودتان ) !![]()
2-به شما پیشنهاد می کنم اگر از دست همسرتان خسته شده اید یا می خواهید دیگر هرگز نام و نشانی از وی نیابید، وقتی در یک جاده از شما آدرس می پرسد، به وی از جهات مختلف (شمال –مغرب –جنوب و شرق ) آدرس دهید، مطمئن باشید، وی برای همیشه مفقود خواهد شد !![]()
(به شما زنان نیز پیشنهاد می کنم هرگز، یک تابلوی نقاشی را در مقابل مردان نگذارید، اگر بر گشتید، و چند خرچنگ قورباغه در نقاشیتان مشاهده کردید، اصلاً تعجّب نکنید، زیرا غالباً مردان خوب نقاشی نمی کنند .
البته همانگونه که بارها در این مقاله متذکر شدم، تمام این اختلافات، هرگز به صورت صد درصد نیست، به عنوان مثال بعضی از بزرگ ترین تیراندازهای دنیا، زن و حتی بعضی از بزرگ ترین نقاشان دنیا مرد هستند، لکن تمام این معیارها، یک معیار غالبی بود، نه یک معیار صددرصدی.
[/size]
...............ادامه دارد..............

علاقه مندی ها (Bookmarks)