به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

RE: خصوصیات اخلاقی که برای من معیار شدن،ممکنه خصوصیات مثبتی برای شریک زندگی آدم نباشن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین 1
    غرور یعنی سرافرازی؟ احتمالا اعتماد به نفس منظورته که در رفتار هم مشخص باشه
    سلام مینوش جان،غرور یعنی عزت نفس یعنی خودش رو برای بدست اوردن ادم کوچیک نکنه.ابهت مردونش رو حفظ کنه.
    روابط اجتماعی خیلی بالا داشتن همسر لازمه اش اینه که خود ادم هم همینطوری باشه. وگرنه می شه مشکل.
    من اتفاقا اصلا روابط اجتماعیم قوی نیست کلا همین جور دارم بهتر میشم ولی می تونم بگم هنوزم ضعیفه.خوب نامزدم روابط اجتماعیش قوی بود فرقی نمی کرد طرف رو چقدر می شناسه سریع تو هر جمعی که وارد میشد می تونست ارتباط برقرار کنه و این موضوع باعث میشد من در کنارش احساس اعتماد به نفس کنم و خیالم راحت باشه وقتی تو جمع های جدید وارد می شم [b]

به تیپش برسه ،بوی عطرش بیاد.....
    آدم مدرنی باشه.یعنی بسیار امروزی
    دقیق تر بگو البته اگه می تونی.
    [b]همش که واضحه!امروزی بودن رو واضح بگم...خوب می خوام که نگه زن حق نداره کار کنه رانندگی کنه یا ی چنین چیزایی...به این اعتقاد داشته باشه که ادم ها بعد از ازدواج هم بازم ی حریم شخصی برای خودشون دارند.هر رفتاری رو بد ندونه و دیگران رو براساس رفتارشون تفسیر نکنه که مثلا اگر خانمی خوش برخورد و خنده رو هست دختر خوبی نیست یا....مثلا من اگر از طرف کارم بخوام برم ماموریت خارج از ایران اجازه بده.خوب خیلی از همسرای همکارام اجازه نمی دن،پدر خودم اجازه نمی ده من برم ماموریت حتی ماموریت تا قم و .....

بین اینایی که نوشتی تا جایی که شنیدم معماری یه چیزی بین فن و هنره. نمی شه یکی اینو بلد باشه و حرفه اش نباشه.

میشه مینوش یکی از معروف ترین معمار های تهران که صد در صد خودتم می شناسی ...خوب شغلش به هنرش چه ربطی داره برای دل خودش کار می کنه و این هنر معماریش ربطی به شغلش نداره.
    در موارد دیگه.... نقاشی و موسیقی و اینا اونم در حدی که حرفه نباشه به چه دردی می خوره؟ به نظرم فقط به درد پز دادن!
    مینوش برام مهم نبود در ابتدا که شغلش همون هنرش نباشه ولی الان فکر می کنم بیشتر افرادی که با هنرشون کار می کنند وارد روابط ازاد می شن .و کلا زندگی خاصی دارن و نمی شه باهاشون سر کرد.
    متوجه منظورت نشدم چه منافاتی بین هنرمند بودن و کار دیگه ای داشتن هست ؟من مادرم خانم خانه داره ولی خوش نویسه...خوب مشکل چیه اون حتما باید از طریق خطاطی پول در بیاره؟یا مثلا پسر عمم به صورت حرفه ای سنتور می زنه ولی برای دل خودش ...
    می خوام برای دل خودش کار کنه نمی خوام استاد نقاشی باشه هر روز با دخترای مختلف سر و کله داشته باشه و بعدش بیاد به من بگه تو چرا به دستت لاک نمی زنی شاگردای من همشون لاک می زنن...

به درد اینکه با یه مرد جوون خوش تیپ و خوش لباس و خوش صحبت و مورد توجه همه ادم راه بره. ببخشید ولی این شبیه همون اقایونیه که ازدواج می کنن می خوان خانمشون خوشگل باشه خوش اندام باشه خوش لباس باشه توی مهمونیا با همه بگه بخنده بتونه با همه صحبت کنه برقصه و ... یکی که باهاش پز بدن!

مینوش من نمی خوام پز بدم خوب با دکتر و مهندس که بهتر میشه پز داد
    با پول که بیشتر میشه پز داد
    من نه دنبال پول و ثروت و ماشین و خونه انچنانی هستم نه دنبال مقام شغلی مثل مدیر و ریس و دکتر و .....
    نمی خوام باهاش پز بدم می خوام اون قوی باشه تو روابطش تا من کمتر خجالت بکشم.اخه من یکمی کم رو هستم.
    اگه یکی فقط به خاطر وجهه و ظاهر بره اینارو یاد بگیره فقط و فقط عمر و وقتشو تلف کرده.

می دونم که می دونی کسی که برای وجهه و ظاهر دنبال هنر می ره هیچی تو اون هنر نمی شه یعنی نمی تونه که بشه.

در مواردی که من دیدم سطح است. عمق نیست. سنت احتمالا کمه و قاعدتا مشکل به اون شکل نداشتی. واسه همینم اسوده ای و می تونی به این چیزا فکر کنی.
    آره موافقم سطحو !ولی سنم کم نیست.مشکل ...نمی دونم شاید نداشتم ....ممنونم

2. کاربر روبرو از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده است .

نازنین آریایی (پنجشنبه 08 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)