نقل قول نوشته اصلی توسط نادیا-7777
برادر عزیزم ما هیچکدوم تو ذهن اون خانوم نیستیم که بدونیم چرا نه گفت، فقط میتونیم حدسیاتمونو بگیم.
اگر واقعا میخوای بدونی چرا نه گفت باید از خودش بپرسی..

میدونم که فکر میکنی اگه از خودش بپرسم حالا فکر میکنه خیلی برام مهمه و ....از غرورم کم میشه..ولی حداقلش اینه که مغزت از فکر کردن به این مساله خلاص میشه ضمن اینکه جوابی که اون خانوم میده و دلیلی که میاره میتونه نشونه بده که طرز فکرش چجوریه و شاید شما بعد از شنیدن دلایلشون متوجه بشید که با خانوم با کمالاتی مواجه هستید و تلاش کنید توجهش رو جلب کنید.

به هر حال باید از خودش بپرسید : چرا نه گفتی؟؟
گر چه خیلی محترمانه گفت اما من به اندازه کافی غرورم شکست. فکر کنم اون موقع کلا داغون شدم. مخصوصا اینکه اول به نظر میومد پذیرفته اما بعد نظرش عوض شد. نمیخوام از خودم تعریف کنم اما حرفای دیگرون را نقل میکنم. دوستم میگفت بین این دختر ها کسی که لایق تو باشه نیست. اما من بهش گفتم تو زیادی توهم زدی. این حرفهای دیگرون هم نه شنیدن را واسه آدم سنگین تر میکنه. به هر حال اگر همون اول میگفت نه راحت تر بودم. حالا اینطوری فکر میکنم به قول اون دوستمون چیز منفی شنیده یا فکر کرده راجع به من که بعد چند روز نظرش عوض شده. به هر حال دیگه به هیچ وجه راجع به این مساله با اون حرف نخواهم زد.

نقل قول نوشته اصلی توسط marzieh411
نقل قول نوشته اصلی توسط delgir89

و رابطه ای مثل رییس و کارمند داشتیم پیشنهاد ازدواج دهم. دختری خوب و متشخص اما از یک خانواده کارمندی معمولی. حداکثر 10 سال از من کوچکتر بود.
شاید حس کردن که از لحاظ اقتصادی با هم تفاوت زیادی دارید.
نه اینجوریا هم نبوده

نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab

من فکر می کنم 10 سال اختلاف سنی برای شما هم باید علامت سوال باشد در دنیای امروز؟!

چرا به دنبال دختری همسن و یا با اختلاف سنی کمتری از خودتان نمی روید؟!؟!

جرا سراغ دختری رفتید که رابطه شما با او رابطه رئیس با کارمند است؟!؟!

نیاز نیست جواب این سوالها را به ما بدهی به خودتان پاسخ بده؟!

به نظر من یک احتمال این است که دختر مورد نظر شما همانند شما سنتی فکر نمی کرده و

دنبال گزینه برابر بوده حتی اگر یک پسر کارمند و همسنش با در آمد کم باشد؟!؟!

من جمله آخرتون را تازه خواندم به نظر من شما خیلی سنتی فکر می کنید و احتمالا این خانم نه؟!

دختران درس نمی خوانند تا به "گفته شما: به موقعیت بالا در جامعه و نیز ازدواج برسند؟ با ازدواج با من اینها را بدست میاورد." آنها درس می خوانند چون

خیلی از آنها ذاتا علاقه مندند، خیلی از آنها درس می خوانند که از لحاظ فکری مستقل شوند، خیلی از آنها درس می خوانند که ار لحاظ مالی مستقل شوندو صدها دلیل دیگر

فکر نمی کنم همه آنها درس بخوانند تا به موقعیتی مانند شما و یا مشابه با شما برسند جز درصد کمی از آنها که آن دسته جای فکر دارند.

شاید جواب نه ایشان احتمالات دیگر دارد.................؟؟

موفق باشید.

سلام. خیلی ممنون
نه راستش اینایی که گفتی ریس و کارمند و سنتی و ... نیست. راستش من بخشی از داستان را نگفتم که یه زمانی خودش نیاد اینجا و بخونه و بفهمه!!! (خیلی نادونم نه؟ ) اما این بخش داستان که سانسور شده در اصل مساله تفاوتی ایجاد نمیکنه.
شاید اینطوری که شما میگی باشه و واقعا علاقه مند به درس خواندن و اینکه فکر کرده با ازدواج دیگه نمیتونه به درس ادامه بده (گر چه خیلیا هم درس خوندن و ازدواج هم کردن). به هر حال من شاید شناخت زیادی از خانمها ندارم و این که شما میگید شاید درست باشه. اما من نظرم همینه که غالب دخترها موقعیت خوب ازدواج را بخاطر درس خوندن از دست نمیدن.