سلام بر نازنین عزیز
امیدوارم حالت خوووووووب باشه...
عزیزم من چند تا نکته به نظرم رسید
یکی این که از بچگی یه چیزهایی تو مغز ما فرو کردند،دلیل بر این نمیشه همشون درست باشن
مثلا ترسی که خودم داشتم رو بهت میگم:
دبستان بودم نوار سیاحت غرب یا شرق اومده بود...
معلم پرورشیمون اونو میذاشت و برقا رو خاموش میکرد...
ما هم سرامون رو میذاشتیم رو میز و های های گریه میکردیم..
نمیدونی من چه ترسی داشتم و تا الان هم اثراتش به نظرم مونده،اما سعی میکنم کنترلش کنم
حالا اینی که گفتم مثال بود اما در مورد ترسات سعی کن کنترلشون کنی و منطقی بهشون نگاه کنی،شاید لازم نباشه خیلی روشون فوکوس کنی....(البته این نظر منه،چون بد تر میشن)
دیگه این که در مورد خواستگارات،
به نظر من خودت باش
اصلا به خاطر دیگری خودت رو تغییر نده
البته تو زندگی باید انعطاف هم داشت
تو باید این رو در خواستگارت ببینی که میتونه کمی انعطاف پذیر باشه
و هم چنین خودت البته،منظورم اینه که به این تفاهم برسید که به نظرات هم احترام بذارید
یعنی مثلا در مورد لباس پوشیدنی که گفتی این رو در خواستگارت ببینی که مثلا در مورد لباس پوشیدنت بهت حق انتخاب میده و به نظراتت احترام میذاره یا نه اما اگه نظرش با تو فرق میکنهو در کمال احترام نظرش رو بهت بگه خیلی خوب میشه
منظورم اینه که حالت تحمیل نداشته باشه،یعنی بگه حتما باید این جوری باشی و...
وقتی دو نفرتون به نظرات هم احترام بذارید ناخودآگاه میبینی در مورد اون مسئله مشکلی نخواهید داشت...
این رو در طرف مقابلت جستجو کن که چه قدر براش این احترام گذاشتن به طرف مقابل واسش مهمه....
در حرف هم نه ،در عمل نگاه کن...
به نظر من بیشترین اختلافات با این نکته حل میشه...
ولی تو بعضی مسائل که ممکنه چیزهای مهم تری داشته باشه ، مثلا ارتباط زناشویی که با هم خواهید داشت شاید اگه به طرف مقابلت نگاه کنی که چی میخواد مثلا دوست داره چه لباسی بپوشی، اگه تو رعایت کنی رابطه ی خیلی بهتری رو با هم خواهید داشت.
نترس نازنین جون،ارتباط برقرار کن،تو همین ارتباط با خواستگارات هست که قدرت تشخیصت بیشتر میشه
واقعا بعد از ارتباط با خواستگار های مختلف هست که میتونی تشخیص بدی چه خصوصیاتی واست مهم ترن و از چه چیزهایی میتونی بگذری
پس با چشم باز تک تک خواستگارات رو بررسی کن،خودسانسوری نکن،مطمئن باش یک نفر آرزوشه همسری داشته باشه با خصوصیات تو.....مطمئن باش
پس نترس ،ارتباط داشته باش،البته تو خودت استادش هستی دیگه،میدونی ارتباط باید کنترل شده و زیر نظر خانواده ها باشه تا مشکلی پیش نیاد...
من از پارسال تا امسال خیلی فرق کردم ،خیلی زیاد
واقعا تعجب میکنم،این هم به خاطر خواستگار هایی بوده که واسم میومدند و بررسیشون میکردم،
خیلی فکرم رو باز کرد،فهمیدم من چی میخوام از یه زندگی مشترک....
واسه همین به تو هم میگم ارتباطتت رو داشته باش و برو جلو و با دید باز انتخاب کن...
یه چیز دیگه به نظرم رسید ...
همه ی اینا در صورتی درست هست و میشه بهشون اعتماد کرد که بدونی طرف صداقت داره...
صداقت هم یکی از اون آیتم های مهمه که به نظر من همه چی رو تحت الشعاع قرار میده...

علاقه مندی ها (Bookmarks)