مرسی که خوندید پوستم رو
راستش تو این ۲،۳ ماه که من همسرم رو ترک کردم ایشون خیلی خیلی خیلی زنگ میزدش ، ایمیل، یا حتا چت . ولی راستش من کلان زیاد تحویلش نمیگرفتم و فقط چند بار باهاش اون هم تو چت صحبت کردم تا فقط پیشه خودم رازی باشم که همه حرفها و گله ها واخاسته هام رو بهش گفتم . و حتا این اواخر بیشتر جوابش رو میدادم تا واسه طلاق سره لج نیوفته با من ی وقتی . ولی کلان من خیلی با خودم فک میکنم وبه این نتیجه میرسم که حتا اگه این آدم به کل هم بیخیاله ماددیاته مربوط به من بشه آیا اصلان میشه با آدمی که تو ذهنیت و فکرش زن رو مسوله داشتنه پول، خونه و ماشین میدونه بشه بهش اعتماد کردش؟ اگه ی روزی تو این دنیا زنی سره راهش بیادش که صاحبه پول، خونه و ماله دنیا بشه طبقه خواسته شوهره من آیا اطمینانی هستش که اون روز شوهره من به خاطره پول اون خانوم جذبه اون نشه و به زندگی با من پا بند بمونه ؟ آیا اعتمادی هستش که تو شرایط به طمه پول و رفتنه راهه ۱۰۰ ساله در ۱ شب هنوز به زندگی با من وفادار به مونه ؟
در مرده خانواده هم خانواده من ۱۰۰% اسرار به جدائی داران و همه جور حمایتی رو هم از من میکنن و زندگی من رو هم تا ۱۰۰ ساله دیگه تضمینه میکنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)