خانوم فاخته
این کار شما اشتباه محضه
اون آقا داره از احساسات شما در گذشته سو استفاده می کنه
من خودم ازین کارها خیلی متنفرم ولی جنس خودم رو خوب می شناسم
به این چیزایی که می گم خوب فکر کنید خواهشا
- اگر اون آقا اهل زندگی بود با همون آدم زندگی می کرد. پس اگر از همسر اولش داره بخاطر شما می گذره یه روز دیگه هم از شما بخاطر یکی دیگه می گذره.
- زندگی هر کسی مشکل داره ولی راه حل مشکلات زندگی خیانت نیست. با همسرتون صحبت کنید. اگر به نتیجه نرسیدید و هیچ راهی براتون نموند ازش جدا شید. خیلی راحت. چرا خیانت آخه؟!
شما هنوز خیلی راه دارید تا به جدایی فکر کنید چه برسه به خیانت!
بد رفتاره با مهربونیتون رامش کنید. بد حرف می زنه یادش بدید خوب رفتار کردنو. راه کج میره به راه راست هدایتش کنید. سخته می دونم ولی شما تعهد دارید نسبت به این زندگی آخه. چرا اینقدر راحت خرابش می کنید.
- اصلا دوست ندارم اینو بگم ولی اگر شما الان ازین آدمی که باش هستید خسته شدید و نمی تونید باش باشید با کس دیگری هم نمی تونید باشید و یه روز ازون هم خسته می شید. مگر شما به این آقا بله نگفتید. مگه تصمیم نگرفتید باش زندگی کنید. پس پای تصمیمتون بمونید. اگر نمی تونید پای این تصمیمتون بمونید پس پای هیچکدوم تثمیماتتون توزندگی نمی تونید بمونید. اون آقا چه گناهی کرده که به شما و تعهدتون اعتماد کرده؟!
بعدش هم شما همه تصمیماتتون رو گرفتید و حالا اومدید مشاوره!
من یه پیشنهاد می کنم ازتون، یه خواهش از یه برادر کوچکتر ، ازتون خواهش می کنم برید پیش یه مشاور خوب قبل ازینکه هر تصمیمی بگیرید تا راهنماییتون کنه.
مطمئن باشید اون آقا شما رو واسه هوسش می خواد نه زندگی.
این کار رو با زندگیتون نکنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)