سلام دلسوخته جان
با قضایایی که پیش اومده فکر کنم باید قید اون مقاله ای که استادت گفته اسمت توش نمیاد رو بزنی.
راستی اون مقاله آماده بود یا هنوز نوشته نشده؟
بقیه مقاله ها هم که دارن روال خودشونو طی میکنن و ایمیل اصلاحاتش رو هم که استادت برای میفرسته.
نظر من اینه که دیگه تقلا نکن داری انرژیت رو هدر میدی.به جاش یه کار مفید مثل درس خواندن برای آزمون دکترا یا رفتن به کلاس زبان رو بکن.بذار کارای قبلیت هم روال خودشون رو طی کنن.
یکی دو ماه دیگه سر یکی از مسائل مشترک موجود یه سر حضوری برو پیشش و اگر برخوردش مناسب بود بگو استاد من هنوز هم مشتاقم باهاتون همکاری کنم (البته اگر واقعا مشتاقی) اگر در این رابطه هر وقت نظرتون مثبت بود به من اطلاع بدید.
اگر اون مقاله هنوز نوشته نشده باشه احتمال داره استادت بخواد دوباره برگردی ولی اگه حاضر باشه احتمالا برای تنبیهت هم که شده دیگه این کارو نمیکنه.
به نظر من فعلا دست و پا نزن.بذار تا گذشت زمان تا حدودی قضیه رو حل کنه.
این هم به معنی عدم تلاش شما نیست در زمینه های دیگه تلاش کن یا قضیه دکترای خارج رو پیگیری کن از دوستان من هر کسی که رفته هیچ مقاله بین المللی نداشته و خیلی هم سوابق تحصیلی درخشان هم نداشته فقط یک استاد شناخته شده توصیه اش رو کرده.
همه زندگی شما که کار با این استاد و اون یک مقاله نیست.
من این پیشنهاد رو میدم چون با استاد سرسخت و لجبازی مثل استاد شما کار کردم و میدونم دست و پا زدن باعث بیشتر فرو رفتن میشه. شما معذرت خواستی و این قضیه تمام شده ولی به هر حال تنبیهت سر جاشه و بعد اون همه چیز عادی میشه.
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)