به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 10 شهریور 91 [ 15:22]
    سطح
    9
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 10 پست

Array

RE: حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم

در مورد دوم. این چیزیه که می تونین بگین به شما ربط نداره! چون هر کی اختیار بدن خودشو دیگه معمولا داره دیگه. پس اینکه کی با کی رابطه داره و خانم ها با اقایون رابطه داشتن به شخص خودشون مربوطه. اونچه که به شما مربوط می شه اینه که روحیات و اخلاق و طرز فکر کسی که می خواین باهاش زندگی کنین باهاتون هماهنگ باشه و بعد از اینکه به هم متعهد شدین دیگه فقط با هم رابطه داشته باشین. همین.
    ضمن اینکه اینطورم نیست که همه ی دخترا قبلا رابطه داشته باشن. خیلی هم به این راحتی نیست. ادم باید یکی رو دوست داشته باشه تا بتونه باهاش رابطه این مدلی داشته باشه. بعدش هم تو کشورمون خیلی وقتا دخترا ترجیح می دن که ازدواج کنن. منطقی نیست برن با کسی که دوسش دارن رابطه داشته باشن. کلا اینطوریام نیست که فکر می کنین. پسرا رو نمی دونم
    حرف های شما کاملا منطقی هست و قبولشون دارم . خودمم صد بار این حرفو به خودم می زنم . اصلا به نظرم بززگ ترین مشکل اخلاقی من همین هست . برای همین هم نمی خواستم این رو اینجا مطرح کنم .

دفعه ی قبلم اگه یادتون باشه به من توصیه کردید که حتما لازم نیست با دختری که خانودام انتخاب کنند ازدواج کنم و می تونم توی محیط کارم یا دانشگاه دختری رو پیدا کنم خواستم این رو بتون بگم اما راستش گفتم نگم بهتره و نگاهی که اعضای همدردی بم می کنند بدتر می شه .

واقعا ببخشید منو قصد توهین به دختر ها رو ندارم که هر چی باشه عموما از ما پسر ها خیلی بهترید. این مشکل منه و می خوام درمانش کنم . اصلا الان هم نمی دونم خوب کردم این رو اینجا گفتم یا نه .

شاید اگه بی پرده حرفم رو بزنم بهتر باشه .

مثلا با خودم می گم اگه توی ایران می خوام زندگی کنم با یک دختری ازدوج کنم که 6 یا 7 سال ازم کوچک تر باشه که خیالم راحت باشه که به احتمال زیاد قبل ازدواج ارتباط با کسی نداشته یا مثلا اگه می خوام از ایران مهاجرت کنم اول چند سالی رو اونجا زندگی کنم و بعدش که ازدواج کردم خیالم راحت باشه که اگه زنم قبل ازدواج با کسی رابطه داشته خوب منم این ارتباط رو داشتم .

البته یک استثنا هم داشت که دوست دختر سابقم بود که اونم وقتی باش رفیق شدم 17 سالش بود و می دونم اهل این چیزا نیست .می دونم در هر دو صورتش هم رفتارم بده و شبیه عقده ای ها می مونه . اما خب چکار کنم نمی تونم طور دیگه ای رفتار کنم . موندم چطوری خودم رو اصلاح کنم .

درسم رو هم قراره از شنیه بخونم . اگه نخواستم از شنبه شروع کنم شما حالم رو بگیرید که به خودم بیام . تحقیق هم کردم با یک ساعت وقتی که من می خوام بذارم بهترین کاری که میتونم بکنم گرفتن بسته آموزش زبان G5 سطح IELTSهست و شنبه می خوام تهیه اش کنم . کلاس و کتاب درست حسابی رو می خوام بذارم بعد کنکور ارشدم .
    ازتون هم ممنوم همین که فکر کنم این درس رو برای ارشد دارم می خونم یا دارم زبان می خونم به امید اینکه یک روزی از ایران مهاجرت کنم حالا کی مهم نیست یا برای ارشد یا دکترا یا حتی فقط برای زندگی خیلی انگیزم برای درس خوندن بیستر می شه .

یک چیز دیگه رو هم لازم می دونم بگم . این دو تا مشکلی که گفتم دو تاش بعد از اینکه با دوست دختر سابقم به هم زدم برام بوجود اومده .

2. کاربر روبرو از پست مفید Ja Vad تشکرکرده است .

Ja Vad (جمعه 13 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)