نقل قول نوشته اصلی توسط لبخند :-)
این خانم هر چیزی که بخواد میتونه در ایران بدست بیاره به غیر از بچه!! و شما را به عنوان پدر بچه اش انتخاب کرده و یکی از دلایلش میتونه علاقه به شما باشه...بعید میدونم که این خانم دنبال عشق باشه با توجه به حرفی که راجع به سکس گروهی زد!! مسئله ازدواج را چه کسی اول مطرح کرد؟ شما یا اون؟
فکر میکنی اگه بش بگی نمیخوای از اون بچه دار بشی باز هم به رابطه با تو ادامه بده؟؟ من که فکر نمیکنم چون به نظرم این خانم دنبال بچه دار شدنه و اگه شما با هم بودید برای همیشه که خوبه اگه هم نبودید و طلاق گرفتید که چندان هم براش مهم نیست....

همچنین من اعتقاد دارم که اگه این خانم فقط با دوست پسرش و نامزدش ارتباط جنسی داشته نمیشه برچسب عدم تعهد داشتن را بش چسبوند...چون با کسایی که بشون علاقه داشته رابطه داشته و طی اون دوره متعهد بوده..
اون اول میپرسید دوستم داری منو میخوای خیلی هم با احساس اما وقتی میگفتم ازدواج میگفت نه باید برات یه دختر خوب پیدا کنم وازاین حرفها بعد یه مدت حدود دوماهه گفت منم تصمیم به ازدواج گرفتم وقتی که من دیگه سرد شده بودم کمی!
بعده بچه دارشدن ممکنه نخواد درسته ازهمین میترسم !

نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین 1
ببخشید من یک سوال مهم برات مطرح شده...

شما که شرایط خوبی دارید و شرایط ازدواج براتون فراهم هست
ظاهر خوب ،مهندس و شغل خوب ،احتمالا در امد خوب و سنتون که دیگه واقعا نشون می ده وقته ازدواجتون هست....

پس کمبودی ندارید که بگید فقط این خانم حاضر شده با من ازدواج کنه پس دو دستی بچسبم بهش...

اگر بعد هوس بخوام بگم ..
از طرفی با اون خانم رابطه جنسی دارید رابطه کاری دارید و ایشون کاملا در دسترس شما بوده ...
و دلیلی نداره که باهاشون ازدواج کنید و زیر بار مسئولیت و تعهد و این مسائل برید
این جوری که خیلی راحت ترید نه؟؟؟؟

از طرف دیگه ایشون که خانمی نیست که با رفتن شما بهش ضربه بخوره و شما عذاب وجدان داشته باشید که چه بر سر اون می اد اگر باهاش ازدواج نکنمممم
خیلی راحت کنار می اد و از حرفاش و شیوه زندگیش و نوع نگاهی که به رابطه جنسی داره (صرفا لذت بردن به هر طریقی بدون هیچ چهارچوبی خارج شدن از خطوط قرمز ،انحرافات جنسی ) پس اهل زندگی و ازدواج نیست

شما هم این جوری که بیان می کنید در ازدواج با این خانم دچار تردید هستید
و علاقه مندی تون هم اون جوری نیست ..مه عاشق و شیدا شده باشید...

پس چه دلیلی داره که خودتون رو بندازید تو این ماجرا و ازدواج کنید با ایشون !!
با این همه ابهام
با این همه شک و تردید
با این همه مشکل
؟؟؟؟

دلیل خودتون برای ازدواج با ایشون چیه واقعا؟؟؟؟
سوالتون بسیار خوبه ممنون
دودلیل اصلی داره درخواست من برای ازدواج:
1.افرادی که باایشون برخورد میکنن نسبت به ایشون جذب میشن وابراز علاقه میکنن و البته ایشون تابه حال نپذیرفتن اما احتمال این مساله با توجه به تصمیم برای ازدواجشون هست از طرفی یه خواستگار عاشق عرب دارند که البته ایشون هم نسبت به ایشون بی تمایل نیستنداما اون فرد همدانشگاهی بودن با ایشون وقتی ایران نبودن وقتی کشور عربی بودند البته میگن اصلا رابطه جنسی باشون نداشتند اما اون فرد محبت زیادی به ایشون کردند حتی ایران هم با ایشون اومدند وهنوز پیگیرن ولی ایشون جواب قاطع ندادن وبه من که میگن نمیخوان
2.ایشون خودشون درخواسته ازدواج من رو که مدتیه گذشته بود ازش ومن هم اصراری نداشتم چون رابطه به شکلی که شما گفتید پیش میرفت مطرح کردن که تمایل دارن!