با سلام من یک تایپیک زدم درمورد نامزد قبلیم با عنوان نامزد قبلیم زیر آبم و زد و برای شما شرح دادم جریان دو تا نامزدی قبلیم رو
خانوادم در این مدت برای خواستگاری خیلی ها رفتم که از این تعدا چیزی حدود 70 درصدشون رو یا پسند نکردن یا اونها جواب رد دادن که از این بین چیزی حدود 18 نفر خواستگاری رفتم و از این 18 نفر فقط 2 مورد رو پسند کردم که مورد اول اونها جواب کردن و مورد دوم که العان در حال پیشروی هستیم
حالا سوال و شک من : من دو نامزد قبلیم خوشگل و زیبا بودند و یکی از معیارهای من زیبای زیاد بود ولی متاسفانه با اینکه دوتا نامزد اول من این موارد رو داشتن ولی هیچ کدام به سرانجام نرسید (و البته این رو هم بگم خودم دارای قدی بلند هستم ولی صورت زیبا ندارم) العان این دختر که من رفتم خواستگاریش از لحاظ زیبایی متوسط هستن ولی از لحاظ خانواده بسیار مذهبی هستند حتی با اینکه خانواده من هم مذهبی هستند ولی اونها بیشتر از ما از لحاظ رفتاری بسیار سنگین و با وقار و بسیار با اخلاق هستند و از خانواده های شناخته شده و معروف از هر لحاظ هستند و از لحاظ مادی تقریبا در یک سطح هستیم و از لحاظ حجاب که جای بحثی نداره
حالا شک من اینه که آیا من که زیبایی یکی از معیارهای من بوده آیا من میتوانم زندگی خوبی با ایشان داشته باشم آخه در یکی از سخنرانی ها شنیدم که میگفتن زیبایی فقط 6 ماه اوله بعد اون عادی میشه ولی میترسم برای من اینطور نشه
میدونید ی جورایی ته دلم قرص نیست میترسم با اینکه نگاه میکنم میبینم که از هر لحاظ بجز زیبایی از تمام خواستگاری هایی که رفتم و از دوتا نامزد قبلیم سره ولی بازم یه جور نارازیم با اینکه از خانواده اصیل و معروف و ثروتمندی هستند ولی میزان مهریه شو 72 سکه تعیین کردن توی شهر ما مهریه خیلی بالا میگیرن
من خیلی خیلی اصرار داشتم که همسرم زیبایی آنچنانی داشته باشه ولی اینهمه خواستگاری رفتم اونهایی که زیبایی داشتن متاسفانه مشکلات دیگه داشتن یا خانواده یا حجاب یا خیلی مقرور بودن یا ....
تورو خدا کمکم کنید چکار کنم 2 روز دیگه بله برونه بگین چکار کنم
میدونم خیلی خیلی وسواسم ولی خواش میکنم کمکم کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)