سلام
من هیوا 26 ساله و دانشجو هستم و تقریبا 5 سال و نیم پیش تو سن 20 سالگی شکستی خوردم که خیلی سخت بود اونم بعد از 3ماه زندگی مشترک و صحنه هایی دیدم که هنوز ذهنم از اون صحنه ها پاک نشده ( همون چیزایی که منجر به طلاقمون شد )
حقیقتش تو این 5 سال مورد های خیلی خوبی برای ازدواج پیش اومد که هر کدومو به دلایلی قبول نکردم و به بهانه درس خوندن رد کردم
ولی الان یه جورایی شدم نمی دونم چی جوری بگم ولی احساس می کنم اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین و هر کی از آشنایان موردی برای ازدواج معرفی می کنن همش ترس از این دارم که برم طرف منو ببینه نمی دونم چرا ؟!!! با اینکه خودم می دونم ظاهر بدی ندارم و ظاهرم خوبه ولی همش خودمو پایین تر می بینم و یه ترسی تو وجودمه
همین هفته پیش یکی از دوستان خانوادگیمون یکیو معرفی کرد که شرایطش کاملا شبیه خودم بود و ایشون هم از همسرش جدا شده بود و کلا شرایط بدی نداشت و قرار شد که برای بار اول ایشونو بیرون ببینم و بعد مراحل بعدی از طریق خانواده ها جلو بره که دقیقا شب قبل از قرار با ایشون این حس دوباره تو من به وجود اومد و صبح به ایشون اطلاع دادم که من منصرف شدم و قرارو کنسل کردم و بعدش خودم از کاری که کردم خیلی از خودم بدم اومد چون خیلی دور از ادب بود و الان هم خیلی پشیمونم
تروخدا بگید من با این حسم چه کار کنم
شاید خنده دار باشه براتون ولی واقعا احساس می کنم داره زندگیمو نابود میکنه این حس ها