سلام عرفان جان
ببین با مصداقی صحبت کردن همدیگر را بهتر درک می کنیم.
محمد ابراهیمی از کسانی هست که با هم بیشترین ارتباط و مراودات را داریم، شاید باور نکنید شاید حدود 1000 پیغام خصوصی ما به هم زده ایم. و اظهار محبت ایشون علاوه بر همه اعضاء نثار من هم می شود.
شاید باور نکنید شاید چندین اعضاء که بعضی هم سابقه داشتند با ایشون چالش کرده بودند که شرط حضورشون نبود ایشون در تالار هست، و بعضی آنها را مجاب کردم و بعضی هم رفتند. همانطور که دوستان می دانند شاید یکی از بی غل و غش ترین یاران همدردی باشد. که من با او در ارتباط تنگاتنگ هستم و برایم خیلی ارزشمند هست.
مسائل ریزی هم هست که نیازی نیست بیان کنم.
در مورد جمله ای که من برای محمد ابراهیمی نوشتم، بازهم خواندم، نمیدونم چرا چنین برداشتی کردید. من فقط روی این تاکید کردم که غیر از خودم سایر اعضاء هم دوستش دارند.
باز هم از تذکرتون ممنونم. باید بیشتر دقت کنم. ولی باور بفرما اگر در گیر کار شکلی جملات بشم خیلی کارم سخت میشه، اما فکر کنم حق باشماست . من باید تبعات جملات خود را بپذیرم.
الان هم پیام اخیر محمد ابراهیمی را گرفتم. برای اینکه بدونی بین ما مشکلی نیست، الان یک پیام خصوصی از او دریافت کردم:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی







ز خدای بزرگ ارزوی سلامتی توفیق ارزومندم موفق وشاد باشید[/size]
پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)