RE: من فوق لیسانسم و دختر مورد نظر سال اول پزشکی، چه کنم؟
ضمن این که تو سنین کمتر آدم ها منعطف تر هستند. دخترهای سن بالاتر شخصیتشون شکل گرفته و شاید باید خیلی احتیاط کرد در رفتارها و ...
اما چیزی که من در خودم می بینم اینه که خیلی میتونم روی افراد تاثیرگذار باشم و استدلال بیارم براشون. یعنی این که تغییرات دختر مورد نظرم در گذر زمان میتونه همون چیزهایی باشه که من هم دوست دارم.
این دلیل شما برای ازدواج با سنین پایین اصلا دلیل موجه و منطقی نیست
اگر اوضاع طبق پیش بینی شما پیش نرفت اون وقت چه اتفاقی می افته؟ منظورم این هستش که شخصیت این خانوم و تغییراتی که کرد باب میل شما نبود! اون خانوم برای شکل گیری شخصیتش فقط از شما تاثیر نمی گیره !
عوامل زیادی توی شکل گیری شخصیت افراد موثره
مسئله دیگه اینکه هر کسی در مورد شکل گیری شخصیتش خودش باید تصمیم گیرنده باشه و اگر کس دیگه بخواد کمک کنه در حد راهنمایی و مشاوره که بعدها افسوس نخوره که مسیر زندگیش رو دیگران تعیین کردن
روان شناسا بی دلیل نمیگن که با کسی ازدواج کنید که شخصیتش شکل گرفته باشه
...
از طرف دیگه مدت زمان عقد طولانی برای بعضی خانوم ها خسته کنندست و ممکن این خانوم هم نتونه تحمل کنه
امکانش هم هست که تحمل کنن اما هیچ تضمینی وجود نداره..این موضوع رو باید با خودشون مطرح کنید کسی نمیتونه پیش بینی کنه که مشکلی پیش نمیاد
نمونش :طولانی شدن دوران عقد وکم آوردن من
سوال اصلیم این است که در صورتی که آن ها نیز مایل باشند چه مواردی را لازم است بین خود حل و فصل کنیم؟
چه سوالاتی باید پاسخ داده شود؟
بر سر چه مسائلی باید توافق صورت بگیرد تا دورنمای روشنی از این ارتباط ترسیم شود؟
باز هم ممنون از شما
جواب این سوالتون هم فکر میکنم توی لینک هایی که دادم باشه
لیک چون باید این دم گذرد,
پس اگر می گریم
گریه ام بی ثمر است.
و اگر می خندم
خنده ام بیهوده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)