سلام
خواهش میکنم تو این زمینه راهنماییم کنید
خواستگاری دارم که مورد تایید خانوادم هست. منم نظرم نسبت بهش مثبته
فقط یه سری مسایل هست که باید برام روشن بشه
وگرنه جوابم میشه گفت 90 درصد مثبت هست
موضوعی که برام پیش اومده اینه که من یه مقدار نسبت به قضیه ی ازدواج احساس ترس دارم و دوست ندارم تو این زمینه عجله ای برخورد کنم. مثلا از این خواستگار خوشم میاد اما ترجیح میدم کمه کمش دو سه ماه صرف زمان آشنایی بشه و خودمو خودش باهم بریم و صحبت بکنیم اما متاسفانه پدر جدیدا خیلی سر این خواستگار سنتی عمل میکنه و میگه سریع جواب بده
ما الان فقط دوبار بیرون رفتیم صحبت کردیم و ایشون با مادرش اومده خونمون
اما پدر میگه حتی یه بار دیگم زیاده زودتر جواب بده من آبرو دارم!!
آخه من نمیفهمم این بی آبرویی حساب میشه؟
میگه چه معنی داره دختر و پسر نامحرم راه بیفتن تو خیابون یکی ببینه چی میگه؟ بیاین تو خونه مامانتم باشه باهم حرف بزنید! آخه حرف از این غیر منطقی تر!! جالبیش اینه که پدرم تحصیل کرده هم هست و تو زمینه های دیگه خیلی هم باز فکر میکنه ولی سر این قضیه خیلی خیلی سنتی داره عمل میکنه.
اصلا وضعیت خوبی الان سر این قضیه تو خونه نیست و بابام یه خورده سر لج افتاده و رو حرف خودش هست
هروقت که قراره من با این آقا بریم بیرون صحبت کنیم یه برنامه ای قراره پیش بیاد
از طرفی حقیقتش خودمم میترسم سریع جواب بدم چون با توجه به شناختی که از پدرم دارم میدونم که بعد از خواستگاری رسمی پدرم نمیذاره که ما مدت زیادی نامحرم بمونیم میدونم که توی جلسه خواستگاری برخلاف میل باطنی من پیشنهاد عقد رسمی چند روز بعد رو میده که من واقعا آمادگیشو ندارم نمیتونمم توی همچین مراسمی رو حرف پدرم چیزی بگم!! ترجیح میدم نشون کرده بمونم نه اینه سریع ازدواج رسمی کنم واقعا دلشوره دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)