سلام.
بنده در شرایطی قرار گرفته ام که احساس میکنم زیادی در وسط گود هستم و ممکنه دید منطقی و صحیح به مسایل نداشته باشم. به همین خاطر فکر کردم بهتره با دوستان خوب اینجا مشورت کنم و نظرشونو بپرسم.
من 25 ساله هستم و یه خواستگار دارم که ده سال از من بزرگتره،
از طریق پدرم معرفی شده و حدود 8 سالی میشه که ایشونو می شناسه. ... نباید خیلی توضیح بدم همین حد لازمه که ایشون آدم محترم و با اخلاقی هستند. خانواده این خواستگار در شهرستانی زندگی میکنند، همچنین به تازگی عزادار شده اند.
این آقا درخواست خواستگاری را قبل از عزادار شدنشون از پدرم مطرح کرده بود و ایشون گفته بودن با خانواده بیان. بعد از عزادار شدن ایشون از پدرم خواستند تنها بیان و یه صحبت اولیه بکنند و پدرم مخالفت کردند.
چند هفته بعد از عزادار شدن ایشون، ما هنوز منتظر بودیم که برای اومدن تماس بگیرند ولی متاسفانه دوباره عزادار شدند. ایشون گفتند که با خانواده شون صحبت کردند و اگه اجازه میدیم یک جلسه تنها بیان و یه صحبت اولیه بکنند.
ما قبول کردیم که برای یک شناخت اولیه ایشون تنهایی بیان منزل ما و یک ساعتی صحبت کردیم. ... بعد از رفتنشون هم برای من و هم برای این آقا سوالهای دیگری پیش آمده و این آقا مجددا مطرح کرده اند که میخوان صحبت دیگه ای داشته باشند،
حالا من نمیدونم که باید بگیم تشریف بیارن و صحبت کنیم یا باید بگیم نه و فقط با خانواده بیاید...
دغدغه شخصی من دو نکته است: اول اینکه بخشی از شناخت ما تکمیل شود و بعد خانواده ایشان بیایند و مخالفت کنند یا راضی نباشند.
دوم اینکه به نظر من شناخت یک فرد بدون دیدن او در کانتکست خانواده اش امکان پذیر نیست ... و حتی اگر امکان داشته باشد اگر من این فرد را بپسندم و بعد با دیدن خانواده اش توی ذوقم بخورد یا ببینم خوبیهای ایشان به معایب خانواده شان نمی ارزد، احساس در دام افتادن خواهم کرد و نمیدانم باید چه کنم. برای من همیشه خانواده و کفویت فرهنگی و مذهبی و... مهم بوده و پدر و مادر را الگوی آینده فرزندان میبینم.
حالا نظر خانواده ام عمدتا بر اینه که یک جلسه دیگه هم بیاد و بعد از اون دیگه یا با خانواده بیاد یا نیاد...
نظر من اینه که چه فرقی بین این یک جلسه دیگه هست که باشه یا نباشه؟... من بیشتر مخالف تنها اومدن مجددشون هستم چون دیگه یک جلسه و دو جلسه نداره، پروسه شناخت طولانی تر از این حرفاس. :302:
دوستان عزیر لطفا راه حل بدید. :72:
...
راستی تا به حال ما با خانواده ایشون تماسی نداشته ایم . همه این ارتباطها از طریق ارتباط ایشون با پدرم بوده. به نظرتون حق دارم نگران باشم یا؟:303:

علاقه مندی ها (Bookmarks)