با سلام و خسته نباشید.
یک سوالی از همه دوستان داشتم و خواهش میکنم کمک کنید .
خانواده همسرم سر عقد به من یک سرویس طلا دادن که من ازش خوشم نیومد و خودشون گفتن بعدا هر چی خواستی بخر اینو عوضش کن . منم بعد یک سال چند روز پیش این موضوع را به همسرم گفتم و اونم گفت اره برو. بعدش با هم رفتیم و یک چیز دیگه جاش برداشتم دقیقا به همون اندازه .بعد اینکه اومدیم خونه همسرم با من بداخلاقی کرد که تو در این وضعیت ما ( اینکه مثلا هیچی پس انداز نداریم را میگه و مستاجریم ) و به چی فکر میکنی و رفتی اینو عوض کردی. ؟؟!! و کلی داد و بیداد کرد و من متوجه شدم اون توقع داشته من طلاها را بفروشم و پولش را به اون بدم بزاره تو بانک . اولا خیلی ها مثل ما مستاجراند ولی صرفه جویی میکنند منم اینکار را کردم و دیدم این سرویس تو کشو بدون استفاده است گفتم جاش یک چیز دیگه بردارم اخه این کجاش غلطه ؟؟
بعدشم همسرم اون لحظه حرفی نزد که مخالفه حتی خندید و گفت بریم و چی می خواهی و اینا . من تو زندگیم هیچی از همسرم نخواستم حتی در این یک سال مثلا یک مانتو خریدم سعی کردم همیشه مراعات کنم الانم به ذهن خودم کار غلطی نکردم .ایا این کارش بی انصافی نیست ؟ نمیدونم شاید هم باید میفروختم و پولش را میدادم بهش بزاره تو بانک اما الان هم یک پشتوانه مالی. لطفا رااهنماییم کنید من چیکار کنم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)