سلام خدمت دوستان عزیز شاید ورود به این انجمن و آشنایی با این انجمن باری از مشغله های فکری من رو برداره یا کمتر کنه به امید خدا
کوتاه نوشتن باعث میشه اکثر کاربران مطلب آدم رو بخونن ولی اگر زیاد نویسی کنید اونایی که حال و حوصله زیادی ندارند مثل خودم از روی مطلب رد میشن پس میرم سر اصل مطلب (حالا می خواستم کم بنویسم)
مشکل من از اونجا شروع میشه که وارد اجتماع میشم و ترس از این دارم دور و بریام متوجه این تنهایی من بشن که من همیشه این شک رو تبدیل به یقین کردم و همین تا حدودی اعتماد به نفس من رو پایین میاره ولی شاید اصل قضیه این طوری نباشه حالا من یا باید این شک رو از خودم دور کنم و کنار بیام یا کاری انجام بدم از تنهایی در بیام ( پیدا کردن دوست ، ازدواج و راههای دیگه) که هیچ کدوم رو نمی تونم و یا در آینده بهشون میرسم من خیلی دوست داشتم با دوستان هم سن و سال خودم بشینم حرفهای دلم بگم ولی متاسفانه با شرایطی که من دارم ( نه این که شرایطم بد باشه ) قسمت روزگار رو می گم فعلا باید بسوزم و بسازم در ضمن خدایی دارم که جبران همه نداشتن های منه ولی خوشحال میشم دوستان لاقل اگر مشکلاتی مثل هم داریم بگن شاید به نقاط مشترکی برسیم و راه حلی براشون پیدا کنم

اگر کسی جواب پست رو داد بیشتر توضیح میدم
با تشکر از طرف پسری 24 ساله و خیلی غریب