نقل قول نوشته اصلی توسط روژان20
من این احتمالات (صرفا احتمالات لطفا اگه خلاف واقعیت شرایطتتونه دلگیر نشین) به نظرم اومد:
-ممکنه شما آقایی باشین که روابط راحتی با خانوما داره و زیاد در قید و بند نبوده و خانوما هم به شما توجه زیادی داشته باشن بحدی که این خانوم ازینکه درآینده همسری داشته باشه که همیشه مورد توجه دیگرانه و یا روابط ازاد(منظورم در حد شوخی و خوش و بش و ایناست) با خانومای دور و برش داره خوشش نیومده باشه این طبیعیه چون هیچ خانومی دوست نداره همسرش اینقدر تو کانون توجه جنس مخالف باشه و اگه همسرش ازین موضوع خوشحال هم باشه که دیگه بهیچ عنوان تحمل نمیکنه
-ممکنه بهر دلیلی ایشون الان شرایط ازدواجو نداشته باشن مثلا خانوادشون مشکلی داشته باشن که انرژی ایشون صرفش شده باشه یا حالا خودش درگیری خاصی تو بخش و بعد دیگه زندگیش داشته باشه.
-ممکنه دوست صمیمی ایشون عاشق شما بوده و ایشون ازین موضوع مطلع باشن
-ممکنه در گذشته شما روابط خاصی داشتین که ایشون خبرداشتن.
-ممکنه از کسی در مورد شما تحقیق کرده باشن و ایشون بدروغ مطالبی رو علیه شما با غرض گفته باشن
-ممکنه عاشق همون فردی که گفتین شرایط ازدواج نداره باشن و موقعیت شما در برابر عشقشون برنده نشده باشه
و خیلی احتمالات دیگه
بسیار از لطف شما ممنون هستم. فقط 2 مورد آخر به احتمال خیلی کم ممکنه وجود داشته باشه. من کلا آدمی جدی هستم که و با کسی هم رابطه ای ندارم و همه اینو میدونن
اما سوال من این بود که چرا الان اینقدر با خنده و شادی میاد و برخورد میکنه؟ چون کارش گیره یا ...