سلام خدمت همه
من 24 سالمه یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که از اجتماع میترسم.زیاد اجتماعی نیستم .مخصوصا نمیتونم با پسرا صحبت کنم همش خجالت میکشم.
یادم میاد از زمان تحصیل هم اینطور بودم یعنی درس بلد بودم مثلا معلم سوال میپرسید میتونستم جواب بدم ولی خجالت میکشیدم.
الان هم برام یه کار پیدا شده خیلی هم به پولش نیاز دارم ولی این خجالت لعنتی همش عذابم میده.تایپمم خوبه یعنی دیگران میگن خوبه.مغازه دار گفته اینجا بعنوان تایپیست کار میکنه و وقتی من تو مغازه نیستم جواب مشتری بده فعلا باید آزمایشی برم تایپ کنم تا وقتی هم اونا هم من راضی بودیم اونجا مشغول بکار بشم.خیلی میترسم یبار میگم من میرم عادت میکنم یبار هم میترسم میخوام جا بزنم.دارم دیوونه میشم.موقعیت خیلی خوبیه برا من که نه سرمایه دارم نه چیزی که حداقل خانوادگی یکاری راه بندازم یا اینکه مشاغل خانگی داشته باشم.از اون طرف هم ساعات کاریش عالیه از یربع به 9 تا دوازده ونیم -عصر هم یربع به 4 تا هشت و نیم هم اینکه به خونمون نزدیکه نمیخواد ماشین بگیرم.
از اونموقع که شنیدم همش هول و هراس دارم همش با خودم درگیرم میترسم کارمو خوب انجام ندم یا تو حساب کتابم اشتباه کنم ریاضیم خوبه ولی تو اینجور مواقع گیج میشم .مادرم میگه عادت میکنی حتی پدرم به مغازه دار گفته که دخترم یکم خجالتیه یکم هواشو داشته باش اونم گفت عادت میکنه.ولی من اخلاق خودمو میدونم اونروز شاید عادت کنم ولی فرداییش دوباره
خانوادم میگن تو از بس تو خونه نشستی فقط دو روز در هفته کلاس میری تو اجتماع نبودی عادت نداری بعد انقدر عادت میکنی که راحت کار میکنی.نمیدونم ولی من فکر بهش میکنم همش دست و دلم میلرزه میگم منو چه به کار بیرون از یه طرف هم نیاز مالی دارم.
میدونم خیلی ترسو ام.
همه تشویقم میکنن ولی من فکر اینو میکنم که بخوام جواب مشتری رو چی بدم و نکنه آبروم بره و خجالت بکشم و نتونم دراه مثل خوره روح و روان منو میخوره.