به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 156

Threaded View

سرپرست سایت آغازکننده

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

Re: دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر

نقل قول نوشته اصلی توسط ............. نمایش پست ها
    سلام چندوقتیه که باسایت اشناهستم وتقریباتمام مطالبش رودرباره ازدواج واشنایی اینترنتی خوندم ولی حالاخودم دچارمشکل وسردرگمی شده ام حدوداشش ماه پیش بااقایی ازطریق نت اشناشدم که پنج سال ازمن بزرگترهستند ازهمان اول قصدمان ازدواج بودحدودسه ماه ازطریق نت باهم درارتباط بودیم ولی بعدازان باتوجه به مشخصاتی که ازخودشان دادندمن شماره تلفن دادم ودرعرض یک ماه دویاسه بارتلفنی باهم حرف زدیم بعدچهارماه همدیگررادیدیم بعدبلافاصله خانواده هارادرجریان این اشنایی گذاشتیم یک روزبعداشنایی ما،به گفته این اقاخانواده ایشون به مسافرت رفتندوحدودپانزده روزبعدبرگشتندومادرایشون بامادرمن تماس گرفتندتااجازه اشنایی وخواستگاری بگیرندولی الان یک وماه ونیم که هی امروزوفردامیکنندوتاریخ تعیین میکنندکه باخانواده تاتاریخ فلان خدمت میرسیم وبعدازان تاریخ مهمان امدن ومهمان رفتن رابه عنوان دلیل موجهی برای خودبیان میکنند حالامن هم سردرگم مانده ام ایااعتمادکنم وحرفهایشان راقبول کنم طوری که شب وروزم گریه شده وفکرای عجیب وغریب به سراغم می ایدخدایااخراین ماجراچه میشود؟ایاواقعاقصدازدواج دارند؟نکندبااحساساتم بازی کنند؟و...تاحالابه هیچ کس درباره ازدواج فکرنکرده بودم واولین باریه که بطورجدی به ازدواج فکرمیکنم درضمن وقتی حرف میزنیم گفته های من رااین اقاطوردیگربرداشت میکنندکه همین هم باعث بحث میشودوطوری که ناراحتی پیش می ایدبرای مثال دیشب به ایشون گفتم که دوست دارم همیشه باهام صادق باشی واین باعث شدکه ناراحت بشندوبگندمگه دروغ گفتم که این حرف روبهم میزنی
    حالاهم نمیدونم چی میشه ایاهمچنان ناراحتندیانه؟
    راستی دیروزم بهم گفتندکه حدودده یاپانزده روزمسافرت میرندونیستندحالاچیکارکنم؟
    خواهشاراهنمایی ام کنیددارم دیوونه میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط .............. نمایش پست ها
    سلام
    درتاپیک قبلیم درباره نحوه اشنایی ام نوشته بودم که بطورخلاصه مینویسم درنت(سایت همسریابی) بااقایی اشناشده بودم وبعدچهارماه همدیگررودیدیم وبلافاصله خانواده هادرجریان رابطه ماقرارگرفتندومادرایشون بامادرمن تماس گرفتندولی درتاریخ تعیین شده تشریف نیاوردند وباتوجه به راهنمایی دوستان تصمیم به قطع رابطه گرفتم حدودیک هفته قطع رابطه کرده بودم تااینکه این اقادوباره تماس گرفتندوبعدباباباحرف زدندوتمام شرایط خودراتوضیح دادندبعدازاون من ازایشون خواستم که باخانواده تشریف بیاورندکه ایشون گفتندخانواده من راضی نیستندولی باهاشون حرف زدم وقراره بیاندوازمن ده روزوقت خواستندومن قبول کردم ولی بازدرتاریخ تعیین شده نیومدندومن هم به ایشون گفته بودم اگردرتاریخ معین تشریف نیاورنددیگه نمیخوام ادامه بدم وتکلیفم هم مشخص میشه درسته دیگه باهاشون ادامه ندادم ولی نمیتونم فراموششون کنم دائم حرفهایی که زده یاپیامکهایی که داده جلوی چشمامه بدترازقبل شب وروزم گریه شده که چرااینطوری شدمن که درحق کسی بدنکرده بودم که این اقابامن اینکارروبکنه کلاوعده ووعیدبده لطفاراهنمایی ام کنیدکه چطوریادوخاطره این اقاروازذهنم پاک کنم درسته بطورکامل یادوخاطره کسی مخصوصااولین ارتباط باکسی براحتی پاک نمیشه حداقل کمتربرام مهم باشه و گریه نکنم .
    .
    ویرایش توسط فرشته مهربان : سه شنبه 27 فروردین 92 در ساعت 10:11

2. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 11 بهمن 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)