به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 بهمن 91 [ 01:43]
    سطح
    10
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 123 در 48 پست

Array

RE: احساس سرخوردگي در دوران عقد (همسرم هيچ جذابيتی براي من ندارد)

برادر خوبم:
    در بین تایپیک هاتون متوجه شدم که یک کلام از ازدواجتون پشیمونید و منتظرید یکی به شما بگه که خوب اگه اینقدر بودن باهاش سخته خوب طلاقش بده و دنبال یه کیس مناسب باش که علاوه بر خوشبخت بودن اون کنار تو /توام کنار اون احساس خوشبختی کنی.و شمام از خدا خواسته این کارو انجام بدی و بگی دیگرانم این کارمو تایید کردن و اینجوری یک عمر میخوای خودتو از عذاب وجدان راحت کنی.
    ولی مطمئن باشی کسی این رو به شما نمیگه چون به هیچ وجه چنین حقی ندارید.مشکل ما آدما اینه که تا سختی نکشیم راحتی به دلمون نمیچسبه و حتما باید بدترین شرایطو تحمل کنیم تا آرزوی یه روز خوب رو تو دلمون داشته باشیم.
    مجسم کن که اگه شما با دختری ازدواج میکردی که به شما علاقه ی چندانی نداشت و از هر لحاظ از شما سر بود و شما عاشقانه به او محبت میکردی و برخورد سردی از او میدی تا چه حد سر خورده میشدی. من هم وقتی همسرم به خاستگاریم اومد نه تنها حسی بهش نداشتم بلکه ازش متنفر بودم و وقتی باهاش برخورد میکردم گاهی اوقات سرمو پایین مینداختم تا نبینمش نه که خدایی نکرده بگم ایرادی داشت فقط من بهش احساس بی علاقگی میکردم تا حدی مشکل شما رو داشتم چون میدونست بهش علاقه ندارم زیادی بهم محبت میکرد و این بدتر منو دلزده میکرد.
    ولی بعد از گذر زمان و اینکه باهاش زیر یک سقف رفتم کم کم بهش علاقه مند شدم محبتش مثل همون وقتاست ولی چون حالا دوسش دارم محبتش تو دلم به اسم عشقه و منم دوست دارم که بهش محبت کنم تا عشق منو به خودشو حس کنه و اینجوری روز به روز زندگیمون شیرین تر میشه.
    چیزی که وقتی بهش علاقه نداشتم خیلی ازیتم میکرد محبت بی قید و شرطش بود ومشکل شما امروز اینه.اگه همسرتون بابت محبتاش از شما محبت بخواد و اگه باهاش بد رفتار کنید حالتی منفعلانه نداشته باشه و سکوت نکنه مطمئنن برای شما جذابیت پیدا میکنه.زن با ناز برای همسرش جذابه و همسره شما به خاطر کم بودن علاقه شما این جذابیته زنانشو فراموش کرده /
    خصلت وجودی یک زن ناز کردنه و خصلت وجودی یک مرد نیاز داشتنه
    و چون متاسفانه این خصلت در شما جا به جا شده باعث دل سردی شما و اگه به همین شکل ادامه پیدا کنه باعث سردی همسرتون میشه .اگر شما با هر زنه دیگه ای ازدواج کنید که شما به جای ناز کشیدن ناز کنید و اون خانم به جای ناز کردن احساس نیاز کنه بازم همین مشکل پیش میاد /
    اونو متوجه اشتباهش کنید وشما هم روند مرد بودن رو پیش بگیرید تا هر کدومتون برای اون یکی جذابیت پیدا کنه .قول میدم مشکل شما فقط همینه و مشکلای دیگه فقط بهانست برای فرار چون همسر شما راحت میتونه ادامه تحصیل بده و این بهانه خوبی نیست.
    موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید aphd تشکرکرده است .

aphd (دوشنبه 29 آبان 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)