سلام رژین جان
منم با صحبتهای دوستان موافقم. قهر راه حل مشکل تو نیست. میگی شوهرت با خانواده اش قطع رابطه کرده ولی هر چی باشه خانواده اشه. اگه یه مشکلی یا یه بیماری واسه یکیشون پیش بیاد با کله میره بدون اینکه در رفتنش از تو اجازه بگیره و همین میشه شروع کار برای خراب شدن تو. خانواده شوهر هر قدر هم بد باشن قطع رابطه اصلا مناسب نیست. تو به جای حل کردن مسئله با پاک کردن خود مسئله خودتو قول میزنی. بالاخره که چی؟ میبینی مسائلی پیش میاد که تو میدونی با حضور داشته باشی ولی خودت با دست خودت همه چی رو خراب میکنی . مثلا ملاقات جاریت بعد بچه دار شدنش. جاری اونقدر هم مهم نیست که روش حساسا بشی . تو به وظیفه ات عمل میکنی و با شوهرت میری ملاقات مریض همین. قبلا گفتی مادر شوهرت شما رو دعوت کرده بود به مهمونی که همه حضور داشتن. خب این نشون میده که اونم از کاراش پشیمونه و اگه به دعوت اون جواب مثبت میدادی شروعی میشد برای رفت و آمدی که اقدامش از طرف مادر شوهرت بود و این باید تو رو راضی میکرد.به نظر من مهمتر از همه تو خانواده شوهر مادر شوهره . چون همه اهل خانواده شوهر تحت تاثیر حرفای اونن. اگه مادر شوهرتو بتونی به سمت خودت بکشی راحتر میتونی نظر اون یکی ها رو هم به سمت خودت جلب کنی مثلا خواهرشوهرت. من که خودم اینجوریم. خودم 2 تا جاری دارم و 2 تا خواهر شوهر. ولی با همشون سرد و رسمی برخورد میکنم الا مادر شوهرم مخصوصا که شوهر نداره و نیاز به محبت داره. شوهرم رو هم اینجری عادت دادم و گفتم که از همه مهمتر باید برات مادرت باشه . همین. تو هم سعی کن نتیجه خوب میده مطمئن باش