با سلام خدمت تمام دوستان
یه شعری هست که میگه:
به ماله ت نناز که به شبی بنده
به جمالت نناز که به تبی بنده
جناب بی وجدان عزیز من صبر بعضی از این خانوم ها رو که میبینم قبته میخورم.بعضی ها شون با یک مردایی زندگی میکنن که اگر ما خود مردا با این روحیه مون ببینیمشون وحشت میکنیم.اما این خانوما با تمام جمالاتشون زندگی میکنن و دم نمیزنن. چرا ما مردها یکم اینطور نباشیم.؟
امروز یکی از دوستان تعریف میکرد یه مشتری مرد اومد که یه قیافه ی خیلی (.......) داشت.بعد هر جنسی میگرفت میگفت ببرم بیرون نشون بدم به خانوم...تا چند بار همینطور رفت و اومد بعد گفتم این کی هست که همش میره پیشش و میاد.بعد خانومشون خودش اومد داخل مغازه دید...اوهه واقعااااا اصلا با آقا قابل مقایسه نیست..به قول شاعر
اون تو عرش (خانوم)
این تو فرش (آقا)
منظورم از این داستان این بود که شما تنها نیستی و مثله شما زیاده داداش من.
مطمئن باش زیبایی حال بهتر از زیبایی صورته.(دنبال این زیبایی ها باش)
یه حدیث از پیامبر میگه :
اگر کسی زنی را به خاطر زیبایی و یا مال و ثروتش بگیرد ، خداوند او را به همان وا می گذارد.
اما اگر برای دین و (ایمان) با او ازدواج کند ، از جمال و مال نیز بهره مند می گردد.
الکافی ج5/ص333
(بازنگری کن همون شرایطی رو که باعث شد بیای سراغ ایشون و همونا رو با خودت تکرار کن)
اگر نمیتونی ضعف دیگه ای رو از خانومت بگیری بهترین انتخاب همین انتخابته .!
به طور غیر مستقیم بهش بگو که از چی خوشت میاد.
(همیشه خراب کردن از ساختن راحت تر بوده...دنبال کار راحت نباش)
یک حرف برادرانه:
اگر میخای جدا بشی فقط به این موضوع فکر کن که یک زن مطلقه توی جامعه ما چه جایگاهی داره(بقال و نجار و بچه دبیرستانی و ............(دنبالشن)بفهم دیگه )بعد اون وجدان نداشته خودتو قاضی کن ببین بهت اجازه میده و حکمش چیه.
از مرد بودن خودم وقتی امسال شما رو میبینم وجدان درد میگیرم.
"وجدان تنها محکمه ایست که نیاز به قاضی ندارد."

علاقه مندی ها (Bookmarks)