به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: از زندگی و همسرم راضیم . نگران دخالتهای خواهرم و شوهرش هستم ....

ایرسا ی عزیز

خوشحالم که شما را در جمع عزیزان همدردی می بینم

خوش آمدی

درک می کنم که چقدر نگران هستی عزیزم ، حق داری برای زندگیت نگران باشی و احساس مسئولیت داشته باشی .

تحسینت میکنم که هوای شوهرت را داری . خوشحالم که از زندگیت راضی هستی . و بهت تبریک میگم بخاطر خانواده همسری به این خوبی . قدرشون را بدان

عزیز جان

خواهرت وهمسرش اجازه هیچگونه دخالتی در زندگی شما ندارند .جرأتمندانه و محکم در مقابل آنها بایست . جرأتمندی نیز به معنی تندی نیست بلکه اقتدار و قاطعیت در کلام و چره و لحن و نحوه مدیریت کردن هست .

به آنها بگو سرتون نوی زندگی خودتون باشه و اجازه ندارید در زندگی ما دخالت کنید، برای راحتی شما هم ما رابطه ای با شما نخواهیم داشت .

مدتی ارتباط نداشته باش .

شوهرت را درگیر نکن ، خودت محکم بایست و اگر رفتار ناشایستی با خانواده شوهر یا شوهرت داشتند . شما عذر خواهی کن و بگو من اجازه نمیدم کسی مشکلی در زندگیم بوجود بیاره . و به همسرت هم اطمینان بده که برای شما ، همسرت در اولویته و بقیه در جای خود مورد احترام هستند اما اجازه دخالت ندارند . البته هرجا لازم شد و اونها آشکار با شوهرت برخوردی داشتند اینرا بگو .

خیلی عاقلانه رفتار کرده ای که حرفهای آنها را به همسرت منتقل نکرده ای ، آفرین . با همین عقلانیت میتوانی در ادامه هم مدیریت کنی .

با همسرت صحبت کن ببین می توانید محل سکونت را تغییر بدهید . بگو می ترسم از ناحیه همسر خواهرم رفتار ناخوشایندی با شما بشه و من شرمنده بشم یا درگیری پیش بیاد که من خوشایندم نیست اینه که اگر بشه محل زندگی را تغییر دهیم بهترهست .

مابه علت رفتار اونها کار نداریم . مهم اینه که رفتار درستی نیست و شما تا کنون خوب عمل کرده ای اما کمی قاطعیت نیاز هست داشته باشی .

شما در مقابل مادرت وظیفه داری نهایت احترام را داشته باشی . وقتی به حرف اونها تماس میگیره و چیزی میگه ، بگذار حرفهاش رو بزنه ، بعدش بگو مامان من خیلی دوستت دارم . میدونم تو هم بچه هاتو خیلی دوست داری ، تو الآن جای پدر را هم برای ما پر کرده ای . مگر خوشبختی ما آرزوی تو نیست ؟ مطمئناً میگه چرا هست . بگو من خوشبختم ، از زندگیم راضیم . انتظار دارم شما هم خوشحال باشی . بگو از شما بعیده شما که دنیا دیده ای نباید حرف دیگری را زود قبول کنی و برخورد کنی و تهدید کنی و ... هنوزم باورم نمیشه . تا چیزی را با چشم خودت ندیدی باور نکن . اون اطلاعیه برای همه اعضاء آپارتمان بوده چون بچه طبقه سوم نا موقع سر و صدا راه انداخته بود و پدر شوهرم نگران شوهر خواهرم بود که شب کاره و اینموقع باید استراحت کنه و این اطلاعیه را داد .

این واقعیت ماجرا بوده ، چه شما باور کنی چه نکنی . در مقابل مادرت با ملایمت محترمانه ،رفتار کن اما برای زندگیت و حفظ آن در مقابل هرکسی در عین احترام قاطع باش و خودت مدیریت کن تا پیش نیاد که شوهرت وارد شود .

موفق باشی

.

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 15 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)