سلام

من یک پسر 24-25 ساله هستم.و در شرف ازدواج هستم یعنی آمادگی ازدواج دارم.از یک دختر خوشم اومده که 21 سال سن داره.این دختر یکبار با یک مرد 14 سال از خودش بزرگتر تو سن 19 سالگی عقد کرد و بخاطر عصبی بودن و داشتن مریضی روانی اون شخص ازش بعد 2 ماه جدا شد و کماکان دختر موند.(باکره مونده)

بگذریم.

از طریق یک واسطه موضوع علاقم به ایشون بهشون گفتم و مدتی باهم در ارتباط بودیم برای شناخت بهتر و بیشتر.هم ایشون دختر مذهبی هستند و هم من.برای همین ضمن صمیمیتی که تو رابطمون شکل گرفت سعی کردیم کاملا حد و حدود رو رعایت کنیم.وقتی ایشون من تو جلسه حضوری دیدم (در خانه اون واسط برگزار شد بین من و ایشون) , اشون با وضعی آرایش کرده و کمی بدحجاب جلوم اومد درحالی که من انتظار داشتم یا چادر سرش کنه یا پوشیده تر از این باشه.وقتی بهش گفتم وقتی بخوای عروس خانواده ما بشی باید پوشیده تر از این باشی ایشون گفت: من 1 سال هست که اینطوری شدم و قبلش حتی کسی موهای منو ندیده بود(منظورش بعد طلاقش هست که اینطوری شده) .ضمن اینکه کمی مغرور و انفجاری میزنه.

سوال من اینه.شرایط طلاق و شکستی که یکبار خورده میتونه باعث این شده باشه که اینجوری باز شده باشه درحالی که قبل ازدواجش دختر بسیار پوشیده تری بود و اینکه همین طلاق میتونه باعث این غرور ش شده باشه.من با اینکه ازش خیلی خوشم میاد اما میترسم که اشتباه کنم.با افراد زیادی هم مشورت گرفتم اما هرکی یک چیزی میگه و من نمیتونم خوب تصمیم بگیرم.

اگه کمکم کنید ازتون بینهایت سپاسگذارم