به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 422

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

RE: آشپزخانه همدردی >>>

ترانه جان تی فادا، قربون اون قد و بالات باشم من! آ باریکلا زای! همین یه دونه عنصر سر به راه و کمک حال سر آشپز و سوسیس درست نکن و دور ژله رنگین کمان نگرد، داشتیم، حالا تو هم میخوای از راه راست بزنی بیرون تی تی جان؟

اگر می بینی من به مریم چیزی نگفتم به خاطر این بود که خودش به زشتی کاری که کرده بود (آموزش طبخ سوسیس) پی برد و توبه کرد! بعله!

من نمیدونم تو چرا اینقدر میل به خلاف داری دختر! اینهمه نکته مثبت من از صبح توی این تالار گفتم انگار نه انگار! اما همچین که اسم سوسیس و ژله اومد، قند تو دلت آب میشه و چشمات برق شیطنت میزنه و از صراط مستقیم فوری میری بیرون؟

تی تی جان! تو که مجبوری برای دو تا پیرمرد آشپزی کنی معلومه باید چی بپزی دیگه! ولی جدا از شوخی گذشته، سعی کن غذای پیرمردها رو از بین همون غذاهای سنتی انتخاب کنی و گرمی جات مثل همون هل و دارچین و زعفرون و اینا هم که چاشنیش باشه.

پرسیده بودی که برای کباب تابه آیا روغن بزنیم یا نه. که اگر اینقدر سر به هوا نبودی و سر و گوشت توی ژله رنگین کمان و سوسیس نمی چرخید میدیدی که به صراحت توضیح دادم که فقط ته تابه رو چرب میکنیم. چون گوشت چرخکرده معمولا روغن میده و دو تا پیرمرد بنده خدا هم میخوان چیکار کنن زیادی روغن غذا رو؟

و اما غذای فردا پیشنهاد سرآشپز:

باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم:

یک عدد آشپز سحر خیز
    ماهیچه بره
    هویج
    شوید تازه
    باقالی پاک کرده آماده
    سیر
    پیاز
    کرفس
    برنج

طرز تهیه: برنج رو از همین امشب بخیسون (چون باقالی و شوید داره پس مقدارشو تقریبا 3 چهارم وقتی میگیریم که برنج ساده درست میکنیم). فردا صبح سحر که از خواب پا شدی ماهیچه ها رو همراه هویج و کرفس و پیاز و سیر بگذار روی گاز با شعله ملایم آرام آرام تا ظهر بپزه (راستی درش رو هم بذار ). نزدیکای ظهر، برنجو بار بذار و بعد آبکش کن و لابلاش شوید خرد کرده تازه و باقالی (اگر باقالیش خشکه باید قبل از آبکش کردن برنج و حین جوش خوردن برنج تقریبا وسطاش قاطیش کنی که نرم شه) لایه لایه قاطی برنج میریزی و تهشو البته سیب زمینی حلقه شده (یا نان) میچینی برای ته دیگ و زیر سیب زمینی ها هم حتما باید کمی روغن و یه ریزه زعفران آب کرده بریزی خوشگل شه. بقیه زعفران رو میریزی روی ماهیچه و یه مقدارش رو هم میگذاری برای آخر سر که بکشی روی برنج. نمک هم که البته بسته به اینکه پیرمردهای محترم، رژیم دارند یا نه اضافه میکنی یا اینکه کلا صرفنظر میکنی.

یه نکته: اگر پودر هل بریزی لای برنج و نیز سیرهای درشت را از وسط دو یا سه قاچ کنی (یکی دو جبه بسه) بگذاری لای برنج که موقع دم کشیدن عطر و طعمش رو به برنج بده خیلی عالی میشه اما موقع سرو کردن برنج اگر دوست ندارند سیر بره زیر دندونشون میتونی سیرها را خیلی راحت در بیاری. اینطوری برنجت عطر سیر رو گرفته اما نه کسی سیر خورده و نه سیری دیده و نه خانی اومده و نه خانی رفته

2. 10 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (شنبه 23 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)