چند سال پیش یه خانم در طول شبانه روز چندین بار به شوهرم اس می داد و گاهی تلفن می زد به بهانه خوشنویسی من خیلی دیر فهمیدم ولی خیلی با همسرم سر این موضوع بحث داشتیم آخر بحثها هم همیشه به من حق می داد و می گفت اون تماس می گیره اس می ده گفتم که خوب اعتنا نکن حرفا و صحبتاشون هم اصلا خارج از چار چوب نبود فقط خانمه خیلی راحت بود همه چیز زندگیش رو به همسرم می گفت از اون وقت رو رفتار شوهرم حساس شدم نه اینکه گیر بدم نه ولی خیلی زود متوجه تغییر رفتارش می شم چند روزه صبحها که از خواب پا میشه می ره تو اتاق ندیدم چیکار می کنه ولی حدس می زتم می ره سراغ گوشیش امروز حموم بود رفتم گوشی شو ببینم که هرچی گشتم نبود وقتی می خواست بره سر کار دستش بود برام مشخص شد که پنهونش کرده بود . همسرم به خاطر کارش هروز می ره شهری که اون خانم اونجاس رفت و آمداش هم منظم نیس در صورتی که معلمه و رفت و آمداش باید سر وقت و منظم باشه البته من به همسرم اعتماد دارم ولی به جامعه اصلا ضمنا با اینکه به هم قول دادیم به سایتهای .... سر نزنیم ولی اون اینکارو می کنه من چند بار بهش اعتراض کردم واونم حرفم رو قبول داره ولی می دونم که نمی تونه جلوی خودشو بگیره البته خیلی کم شده و هر چند وقت یکباره من باردارم و سعی می کنم نیازاشو توجه داشته باشم ولی اون خیلی رعایت منو می کنه
نمی دونم چیکار کنم؟چند روزه فکری و بی حوصله شده ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)