سلام خدمت تمامی زحمت کشان سایت سلام عرض میکنم.خسته نباشید واقعا.سوال من اینه.من پسر 21 ساله ای هستم که دیپلمه ام و خدمتم رو تمام کردم.18 ماه!.با یه خانوم که کاملا از لحاظ فکری و مذهبی و وضع زندگی به من شباهت دارد آشنه شدم.این خانم چادری هستن و وضع ظاهری ایشون مطابق میل من میباشد. ایشون ترم 2 زبان انگلیسی در یک شهر دیگر که فاصله تا شهرستان ما 2 ساعت دارد میخونن.محل زندگیشون هم همونجا بوده.من با پدرم در رابطه با ایشون صحبت کردم اما پدرم به شدت مخالفت کردند از آشنا شدن من با هر دختری(اصلا کاری نداره که دختره کی هست و چی).حرفشون هم درسته و میگویند تو حتی پول تو جیبی از من میگیری اونوقت چطور انتظار داری من برات پا پیش بزارم برا ازدواج؟ تو کار نداری و هزار حرف دیگه!البته خود پدرم بازنشسته نیرو انتظامی هستش و یک حجره در میدان بار شهرمون هم خریده که هم من کار کنم و هم خودش اما میدان بار تازه تاسیس هستش و بازده ی مالی ندارد فعلا و نیاز به زمان هستش.تا اینجاشو قضاوت کنید که من چیکار کنم؟ آیا رابطه ی تلفنی رو ادامه بدهم؟من عاشقشم.بخاطر عقایدش که به من میخوره.وخیلی چیزهای دیگه که اگه لازم باشه توضیح میدم.ببخشید خسته شدید

علاقه مندی ها (Bookmarks)