نقل قول نوشته اصلی توسط سلنا
احساس ميكنم هردوتون و شايد اون آقا بيشتر با احساس و كودك درونتون داريد رفتار ميكنيد، زندگدي موفق و ميشه به آيندش اميدوار بود كه در كنار اون احساس يه منطق هم كنار باش ، ميشه بگير غير از حس علاقه كه داريد اون آقا چند تا از معياراتون به عنوان يه مرد و شريك زندگيت كسي كه ميخواد پدر بچه هات بشه رو داره؟؟
توي يه برگه معيارات بنويس و ويژكي هاي خوب و بد اين آقاهرو ببين كدومش بيشتر، بعد از ازدواج چند سال اول نياز جنسي خيلي خوب و لذت بخش ولي به مرور وقتي رفع بشه در كنارش عقل و منطق هم مياد، ببين اون موقع هم دوستش داري؟
اگه الان در مورد اختلاف سنتون اين گفتن بعد ها هم ممكن اين مستقيم يا غير مستقيم عنوان كنند ، بنظر من مرد سنش بيشتر باش خيلي بهتر راحت تر و مطمعن تر ميشه بهش تكيه كرد .
مرسی،میدونم اشتباه بوده از اول و یک رابطه کاملا احساسی بوده،اولا چندتا نقطه مثبت در ایشون میدیدم،اما الان اونا هم واسم بی اهمیت وکم ارزش هستند،میخوام رابطمو تموم کنم ولی حس اینکه بازنده شدم،با احساسم بازی شده ،بازیچه بودم، داره دیوونم میکنه، و اینکه کسی فقط منو بخاطر سواستفاده ازم خواسته ،داره داغونم میکنه ،با این حس ها چیکار کنم؟