ملکه عزیز، نردبان پله پله.پس کی قدر دان کارهای من باشه مسافر زمان عزیز من الان انقدر ناراحتم که نمیتونم این رو درک کنم شاید فردا که آرومتر شدم حرفتون رو درک کنم .....
هیچکس منکر زحمات شما در زندگیتون نیست. شما هم مثل همسرتون برای این زندگی تلاشهای بسیاری میکنید. اما در حال حاضر، نه شما قدردانی میکنید و نه آقای همسر. حداقل در مورد مسائلی مشابه با اتفاق روز گذشته اینگونه هستید.
بالاخره یک نفر از شما، باید پیشقدم این کار نیکو باشه و شروع به قدردانی کنه. در حال حاضر شما در این تالار هستید، اگر به جای شما همسرتون در این تالار بود، به او این پیشنهاد را میدادم.
اما مطمئن باشید که همسر شما بعد از دیدن تشکرهای شما، کمکم به راه میان و مثل شما خواهند شد. چه چیزی از این بهتر؟
این موضوع مطمئنا با تلاش شما در مورد نرم سخن گفتن، درست میشه.و با این حال چند بار هم به همسرم گفتم که اون هم زحمت کشیده و ازش تشکر کردم ولی اون میگه تو از من طلبکاری ...
کمی به صحبتهایی که در آخرین بحث داشتید فکر کنید. احتمالا در حرفتون رگههایی از منت گذاشتن، کوچک شمردن کار، سخت گرفتن و درخواستهای آمرانه میبینید. همانطور که بعضی از این موارد رو در بحثهای قبلی شما هم میشه دید.
اینها اثر تشکر را از بین میبرند. نتیجه این میشود که همسرتون همچنان شما رو طلبکار میدونن.
پس لطفا سعی در اجرای روشهای ذکرشده داشته باشید. بر روی محبت کردن هم تاکید میکنم، چون بسیار مؤثره. انشاءالله با به کار بستن آن کارها زندگیتان را در مسیر صلح و آرامش پیش خواهید برد.
موفق باشید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)