نمیتونم و نمیدونم چه جوری با صفحه کلید میتونم منظور واقعیمو برسونم. چرا مثال مع الفارق میزندید! معلومه نباید اروپایی ها را تو این مقایسه وارد کرد! باید دید فرهنگ حاکم بر هر جامعه ای چیه! در کشور ما چون چشم روشن یک زیبایی خیلی بالایی قلمداد میشه و این افراد حتی در صورت متاهل بودن مورد نظر و توجهن پس زمینه واسه خراب شدن اخلاقشون بیشتره!
همین که از بچگی بهشون گفته شده چه چشمایی داری و ی چیزی در تو هست که با بقیه تافته جدا بافته ای کم کم در ضمیر و نهانشون تاثیر منفی میگذاره! (این فاکتور ها در اروپا وجود نداره!)
بله من هم نمیگم این افراد ذاتا خراب بودن ولی این چیزا که عرض کردم در دراز مدت تاثیر میذاره!
خانم آسمونی از من میشنوی روی این شخص و هر شخص مشابه این کیس خیلی با وسواس بیشتر تصمیم بگیرید و چندبارم امتحانش کنید. من کاری به بحث دینی که به نظرم بیمورد و نابجا مطرح کردید! ندارم(چون این تیپ احادیث خیلی باید کارشناسانه و در جای خودشون بررسی بشن وگرنه منجر به جبر و یا سایر انحرافات عقیدتی میشن) ، ولی باهاتون 100% که چه عرض کنم 1000% موافقم که آدمای زیاد جالبی توشون در نمیاد(مگر استثنائات!)پس مراقب باشید!
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
علاقه مندی ها (Bookmarks)