همتون منو متهم كردين!!!!!!!!!! مني كه قبل ازدواج رك و رو راست علايق و نيازهامو مطرح كردم و انتظار روراست بودن رو داشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه كسي رو مجبور نكرده بودم نظراتم رو به زور بپذيره!!!!!! شرايطم رو گفتم، خواسته هام رو گفتم و همسرم ميتونستن همون موقع خيلي رك و رو راست بگن من زير بار اين شرايط نميرم و تمام...
اگه من دوست ندارم دختر دايي هاش باهاش شوخي هاي بي جا بكنن ((و قبلا هم مطرح كردم كه بدم مياد)) تقصير كارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... خانوم هاي محترم تالار كدوم يكي از شما مي پسندين كه جلوي چشمتون ناظر چنين برخوردهايي باشين با همسرتون؟؟؟؟؟؟ .... چشمامو رو ببندم و مرتب با خودم تكرار كنم من يه زن منفعلم و غير از ديدن و سوختن و ساختن كار ديگه اي نميتونم بكنم.... چون همسرم تغيير نا پذيره و حق داشته قبل عقد با وجود ديدن حساسيت من به اين موضوع بازم مطرحش نكنه!!!!!!!!!!!!
فكر ميكنم خيلي نا عادلانه در مورد من قضاوت كردين!!!!!!!!
من درون گرا نيستم.... بيش از حد برون گرا هم نيستم..... جمع رو دوست دارم... اين رو همسرمم ميدونه...... اما راغب هم نيستم زماني كه به دوستام اختصاص ميدم بيشتر از زماني باشه كه به همسرم اختصاص ميدم!!!!!
من همسرم رو توي قفس نكردم.... بهش ميگم با دوستات برو باشگاه، استخر، كوه و ... اما از اينكه شبها تا دير وقت برين شب نشيني تو پارك و اينها بدم مياد!!!! فكر نميكنم خيلي هم فكرو ايده ام ناجور باشه!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)