لاغر بودنتو می تونی با متخصص تغذیه و ورزش مناسب بهتر کنی. (قرص نخوری واسه بدنسازی) لاغر بودن خوبه که. بعدا هم می تونی طب سوزنی رو هم امتحان کنی. نمی دونم اما شنیده بودم یکی که می گفت لاغر بوده برات متناسب شدن از طب سوزنی استفاده کرده بوده. اما اصلا نمی دونم راست می گفت یا نه.
بینی رو که مشکلی نیست. یه کمی کار کنی پول جمع می کنی و بعدش می ری پیش یه دکتر خوب بینی رو یه کم کوچیک می کنی. باید ببینی چی به صورتت میاد. هر چی که به صورتت میاد بکن. حتی شاید با همون ورزش اگه وزنت متعادل بشه عمل هم نخوای.
در مورد اینکه فکر می کنی مردم باهات یه جوراییه رفتاراشون. دلیلشو من می دونم. به خاطر رفتار و احساس خودته. بازخورد و انعکاس رفتار خودتو بهت می دن. من خودم یه روز که حالم بده برم بیرون بدتر میشه حالم! چرا؟ چون حال و روحیه ی بد منو می بینن و همونو تحویلم می دن. اما وقتی حال خودت خوب باشه و خودت از خودت یه رضایت حداقلی داشته باشی و سر ذوق باشی همینو بهت میدن. این مال زشتی یا زیبایی صورت نیست. پس ارامش داشته باش. خودتو از کسی پنهان نکن. همونطوری که می خوای باهات رفتار کنن رفتار کن. وقتی خودتو از همه پنهان می کنی همه هم فکر می کنن عجیبی. بعدش ازت دوری می کنن. چون ادم از چیزی که نمی فهمه دوری می کنه. طبیعت ادمیزاده. ولی وقتی ببینن تو کی هستی و واقعیت تو رو ببینن کم کم روال رفتار و فکر شون همونی می شه که خودت می خوای.
منم موافقم که الان بزرگترین مشکلت همون اعتماد به نفسته که خیلی کم شده. اونو رو به راه کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)