من واقعا متاسفم که بیشتر افرادی که راهنمایی کردن غیر مستقیم اشاره به جدایی کردن و حکم صادر می کنن برای شخصی که حضور نداره تا از خودش دفاعی کنه
اما هیچ کی نمی گه که چرا ایشون از نظر عاطفی خانوم رو تامین نکردند و جمله وحشتناک خودتو به من چسبوندی رو بهش گفتن
خانوم شما به خاطر شما اومده یه شهر غریب و درست نمی دونیم بین ایشون و خانواده شما چه اتفاقاتی گذشته که ایشون رو عصبانی کرده در ضمن هدیه خریدن دلیلی بر محبت صادقانه نیست ...آدم می تونه هزار تا نیش و کنایه پنهون از آقای داماد بزنه و در نهایت به عروس خانوم 4 تا کادو بده اما جلوی چشم آقای داماد
این فقط یه مثال ساده بود من به هیچ عنوان قضاوت نمی کنم اما می گم درسته که شما محبت کردید و خونه و مهریه و.. اما یه خانوم در درجه اول تامین عاطفی می خواد نه این که خونه به نامش بزنی و بگی خودتو به من چسبوندی که کاملا با هم تناقض دارن
من نمی گم که شما دروغ می گین به هیچ عنوان چنین حرفی نمی زنم اما در کمال احترام می گم باید حرفهای خانوم رو هم در نظر گرفت که دلایلشون چی بوده ؟از چه چیزی رنج می بردن ؟ چه مشکلی داشتن ؟ چه مواقعی بددهنی می کردن ؟مودب ترین افراد هم در یه مواقعی ممکنه خیلی عصبانی شن و حرف بدی بزنن کاملا بستگی به موقعیت داره
از اعضای تالار تقاضا دارمیه کم با انصاف تر نظر بدین .. دارین در مورد یک زندگی قضاوت می کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)