به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 مهر 92 [ 12:47]
    سطح
    12
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 202 در 91 پست

Array
    چرا عزیزم شما هم می تونستی پیشنهاد بدی. این حق طبیعی هر ادم هستش. این شاید درس بزرگی بوده که از این رابطه گرفتی که
    "معمولا دلها با حرفهایی که زده نمی شن می شکنند" در این قضیه شما مطمینا کمتر از ایشون مقصر بودین. ببین گلم دوستت یک بار با پیشنهاد ندادنش یکبار با حرفهای زیباش و بار دیگه هم با مقصر نشان دادن شما یه جورایی در حال آزار شماست. یعنی خودش اصلا مقصر نبود!!!! بالاخره دوست من باید برا بدست آوردن یه سری چیزها از ساحل امن ملاحظاتمون و مصلحتامون یه خورده فاصله بگیریم. باید آمادگی "نه "شنیدن رو داشته باشیم. باید سختی بکشیم. چرا دوستت حاضر نشد یکبار به خاطر شما این ریسک رو بکنه. چرا حاضر نشد به خاطر شما چند روزی بجنگه. چرا ایشون علی رغم این که به شما اهنوز احساس داره حاضر شده با کس دیگه ای باشه. آیا این ظلم به اون دختر نیست؟ دلش پیش شما و جسمش پیش اون. من نمی خام نقش شما رو کمرنگ کنم. به قول یکی از دوستام ظاهرا پسرها می رن خواستگاری در عمل این دخترا هستن که این کاررو می کنن;)
    ببخش می دونم خ دوستش داری. حالا شما مقصر بودی یا اون متاسفانه خ فرقی نمی کنه. از حرفهای من هم ناراحت نشو . اخه خ نمیشه با نوشتن منظور رو بیان کرد. وقتی ادم گرفتار یه مشکل یه سری چیزها رو می بینه ولی وقتی بقیه به قضیه نگاه می کنن جنبه های دیگه اون رو می بینن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahar jaberi نمایش پست ها
    من همیشه دعا میکنم خوشبخت بشه. ولی اون منو سر این. این مقص قضیه مقصر میدونست. میگفت باید حرف دلت رو میزدی. الانم حسرت همین رو میخورم که چرا نگفتم. مگه من آدم نبودم. یعنی حق نداشتم کسی رو دوست داشته باشم. همش ما باید منتظر بمونیم کسی بهمون پیشنهاد بده. آخه چرا. چرا همچین چیزی قانون شده. الان من تو این وضعم خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ویرایش توسط چنار : دوشنبه 13 خرداد 92 در ساعت 10:08

2. کاربر روبرو از پست مفید چنار تشکرکرده است .

یکی مثل شما (دوشنبه 13 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)