آقای بی وفا نگران نباشید و به خدا توکل کنید .
شاید شما معیارهاتون رو برای ازدواج یکم بد مطرح کردید ، شاید بهتر بود که از چیزایی که ملاک بهترین هستند صحبت کنید .
سعی کنید ابتدا خودتون سوال کننده باشید ، قبل از اینکه بخواهید از خودتون بگید . مثلا قبل از اینکه بگید توی زندگی من هیچ دختر یا زنی نبوده ، نظر دختر خانم رو بپرسید که نظر شما راجع به دوستی های قبل از ازدواج چیه ؟ دوستی دختر و پسر با هم .
اگر کاملا مخالف بود ، خوب خوش بینانه تره ...شما اگر خواست دلیلی براشون بیاره شاید زیاد هم مخالف نباشه .
بعد نظرشون رو راجع به مسافرت و تفریح بپرسید . و بعد راجع به اینکه دوست دارن با فامیل یا دوست مسافرت کنند یا با همسرشون 2 تایی ؟
یا اینکه بعد از اینکه پرسیدید چقدر به مسافرت علاقه دارند ، بپرسید که تا حالا با چه کسانی سفر کردند ؟ با جوابی که میدن خیلی سوالات پاسخ داده میشه .
راجع به قلیان نظر خاصی ندارم که مستقیم بپرسید .من خودم اهل قلیون و دود و ... اصلا نیستم ، ولی اگر همسرم جلسه اول از من می پرسید شاید شکه می شدم . چون اصلا بهش فکر نمیکردم .به نظرم بهتره که بعد از خواستگاری در دیدارهای بعدیتون این رو بفهمید .
در مورد مهریه هم فعلا لازم نیست گفتگو کنید ، فعلا باید شخص مورد نظر پیدا بشه و بعد هر دونفر به توافق برسند ، و بعد بحث مهریه رو به بزرگتر ها واگذار کنید .
در مورد اینکه گفتید نمی خوام خانمم توی روم وایسه ، فکر میکنم اگر تصمیم به ازدواج و یک رابطه کاملا 2 طرفه گرفتید، لازمه که خودتون هم در زندگی یکم انعطاف پذیر تر باشید .مطمئنا هیچ خانمی هم دلش نمی خواد که فقط به شوهرش چشم بگه .بالاخره در زندگی همه زن و شوهر ها اختلاف نظر وجود داره . بهتره که اولبه دختر انم بگید که در اوایل زندگی هر زن و شوهری اختلاف عقیده و نظر وجود داره ، زمانی که اختلاف نظری در زندگی پیش بیاد چطور حلش میکنند ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)