نقل قول نوشته اصلی توسط دلنشین نمایش پست ها
چتر عزیر سلام

می تونی به این سوالا جواب بدی :
1) وقتی توی جمع ظاهر میشید و افراد شروع به صحبت کردن می کنند ، ایشون بعدآ نکاتی رو به روی شما میارن که براتون جای تعجب داره که از کجا به اینجا رسید ؟
2)از ی برخورد ساده و بی منظور ، برداشت های عجیب می کنند ؟
3)آدم کینه ای هست ؟
4)توی قهر و دعوا کی معمولآ پیش قدم میشه ؟
6)بعضی وقتها احساس می کنی دلش از سنگه ؟

ولی خصوصیات مثبتش :
1)واسه زندگیش برنامه ریزی داره ؟
2)آدم چشم پاکی هست ؟
3)به تمام رفتارهات دقت می کنه و بعضآ از روی شناخت کاملی که ازت داره ی وقتایی برخوردهایی می کنه که انتظارش رو داری و باعث خوشحالیت هست ؟
4)مدام دوست داره تو از همه سرتر باشی و بدرخشی ؟توی امر وسایل منزل یا به نوع پوششت و مایحتاجت اهمیت فراوان میده ؟
5)رفیق باز نیست و تنها تفریحش داخل خونه و زندگی با شماست ؟
بله حتما و با کمال میل پاسخ شما دوست گرامی رو میدم.

1)بله ایشون به نکاتی میرسن که فقط با یک دید منفی امکان داره
2)بله همین طوره(البته از نظر ایشون کاملا با منظوره و جای شکی نیست)
3)بله ایشون کینه ای هست برای مثال قبل از ازدواج با برادرشون 8 ،9 سال قهر بودن تا فوت پدرشون باعث حرف زدنش شد)

4)اگر خیلی مقصر باشه خودش ولی همیشه من
5)بله............
1)بله داره و باری به هر جهت نیست
2)بله واقعا چشم پاکه،حتی فیلم عروسیمونو به غیر از قسمتهایی که خودمونیم رو ندید
3)به تمام رفتارام دقت میکنه ولی هیچ شناختی توش نیست و حتی اگر چیزی از کسی تعریف کنم به خوذش میگیره .مثلا چند روز پیش کارت عروسی دختر خالمو اوردم خونه وقتی خواستم نشونش بدم گفت چیه میخوای بگی ببین چه کارت گرونی خریدن!در صورتی که من اصلا از کارته خوشم نیومده بود و اگه مجال میداد میخواستم بگم
4)نه اصلا دوست نداره بدرخشم و در مورد لباس خیلی برام کم میزاره ولی یه دفعه یه گوشی گرون برام میخره و اگه ماه بعد لباسی برای عروسی بخوام جونش در میاد و کلی غر غر میکنه.برای خورد و خوراکم خوب خرید میکنه ولی درخشیدن من براش مضحکه
5)نه رفیق باز نیست و عاشق خونست ولی خیلی از تفریحاتمون دوستاشم بودن

با سپاس از شما دوست عزیز منتظر جوابتون هستم