باز سلام
ببخشید اگه زیاد میام توی این بحث پست میدم اما چون توی پست آخر دقیقا به مطلب من جواب داده بودید به همین دلیل دیدم بهتره نظرم روباز بگم :
1 – متاسفانه به نظر میرسه شوهر شما از آن دسته آدم هایی هست که برای اینکه بخواد اعتماد به نفسشون رو بالا ببرند کسی رو گیر میارند و دست به تخریب آن شخص می زنند (اینجور ادم ها یک صفت خاص دارند که صلاح نمی بینم اینجا بگم). در ضمن ایشون انگار خودش رو محور زندگی قرار داده(نوعی خودخواهی) و خودش را در همه زمینه محق میداند. حالا چی کار کنید واقعا من نمی دونم ، حتما مشاور که رودررو باهاتون صحبت می کنه بهتر می تونه کمکتون کنه . اما تجربه شخصی من در این زمینه اینه که در مقابل این جور آدم ها باید آنقدر خودتون رو خوب و برتر کنید تا در مقابلتون کم بیارند و از این رفتارشون دست بردارند که البته اولا به این راحتی نمیشه انسان خودش رو بالا ببره و نیاز به زمان و تلاش داره و دوم اینکه من نمی دونم در زندگی مشترک این رفتار جواب میده یا نه ، البته هر مشکلی راه حلی داره که با مشورت میشه بهش رسید.
2 – وقتی می خواهید ببینید کسی از چه رفتار و شخصیتی خوشش میاد اشتباه ترین کار اینه که ازش بپرسید . در عوض به رفتار و واکنش هاش نسبت به دیگران و در کل زندگیش دقت کنید می توانید بسیاری از موارد را پیدا کنید .
در پایان از صمیم قلب آرزو می کنم مشکل شما و همه به زودی حل بشه .
پیروز و سربلند باشید و خدانگهدار
هر که بیمشورت کند تدبیر * * غالبش بر غرض نیاید تیر
بیخ بیمشورت که بنشانی * * بر نیارد بجز پشیمانی
ویرایش توسط TikTak : دوشنبه 27 خرداد 92 در ساعت 23:07
علاقه مندی ها (Bookmarks)