من مشکلات زیادی تو زندگی داشتم اما اینجا نمیخوام از اونا بگم .فقط فعلا میخوام از خودم بگم و مشکلات و نقاط ضعفی که توی خودم پیدا کردم و میخوام اگه بشه با کمک شماها بهتر بشناسمشون و روشون کار کنم چون فکر میکنم که دلیل تمام مسائل و بدبیاری های ظاهریم خودم و روح بیمارم بوده .
نمیدونم چطوری و از کجا بگم ولی سعی میکنم هر چی که به ذهنم میاد رو اینجا لیست کنم یکی یکی:

1- من تعادل ندارم و نداشتم هیچوقت از بچگی ، بطور مثال همیشه و در هر زمانی یا خوشحال هستم یا ناراحت و بین این دو حالت نیستم هیچوقت و همیشه دلیلی پیدا میکنم که یا به سمت خوشحالی باشم یا به سمت ناراحتی و هیچوقت نمیشه که معمولی و نرمال مثل خیلی از مردم باشم . یا مثلا از هر کسی یا بدم میاد یا خوشم میاد و یه حالت میانی نمیتونم داشته باشم و احساساتم در دو حالت خیلی قویه
2- با کوچک ترین چیزی از بیرون بالا و پایین میشم شدید و بسیار هیجان زده میشم ،مثلا" با یه چیز کوچیک کلی خوشحال میشم (بطور کوتاه) و وقتی خوشحال میشم خیلی هیجان زده میشم و نمیتونم ارامشمو حفظ کنم و رفتارایی میکنم بر اثر این هیجان که خودم خوشم نمیاد و بعدا پشیمون میشم چیکار کنم که انقدر زود و بیخود هیجان زده نشم؟
3-بسیار کم صبر و طاقت ، کم تحمل و بی اراده هستم (زود عصبی میشم کلی و زود هم آروم میشم)
4-نمیتونم درست و قاطعانه خودم تصمیم بگیرم و مدام باید تایید دیگران رو داشته باشم
5-نظر دیگران و دیدی که به خودم و زندگیم دارن بی نهایت برام مهمه و خوشبختی و بدبختی خودم رو از نگاه دیکران ارزیابی میکنم نه خودم
6-کلا احساساتم در هر جهتی عمیق هستن چه مثبت و چه منفی چه وقتی کسی یا چیزی رو دوست دارم یا ازش خوشم میاد و چه بر عکسش
7- کلا آروم نیستم اصلا و نبودم هیچوقت و همیشه درونم پر سر و صدا و آشوبه حتی مواقعی که خیلی حالم خوبه و خوشحالم اصلا آرامشی ندارم و مملو از هیجانم

البته الان فعلا تا جاییکه میتونستم خلاصه توضیح دادم وضعیتم رو اما خیلی چیزایه دیگه و مسائل دیگه هم هست که بعدا خواهم گفت
لینم بگم که 33 سالمه و یه عقد ناموفق هم داشتم.
من واقعا" از خودم خسته شدم و میخوام که تغییر کنم و فعلا هم امکان مشاوره حضوری رو ندارم .خواهش میکنم اگر تجربه ای در این زمینه دارید کمکم کنید .ممنونم