عزیز دلم کی گفته تو با گفتن خاطراتت روح کسی رو آزرده کردی؟!! این چه فکریه می کنی نازنین؟
هر چیزی که بهت گفته شده، فقط و فقط بخاطر این بوده که فکر کردیم برات مفیده...
اگه حرف نمی زدی، ما چطور می تونستیم تو رو بشناسیم؟ چطور می تونستیم باهات دوست بشیم؟
هر نسخه ای رو نمی شه برای هرکسی پیچید...
نسخه مرثیه سرایی نکردن، برای کسیه که در اینکار افراط می کنه.
اما تو که این همه مدت در سکوت بودی، الان باید حرف بزنی تا خودت رو پیدا کنی... و ما هم تو رو پیدا کنیم...
من الان واقعا خوشحالم که حرف زدی... و پشیمونم چرا این همه مدت ازت انتظار داشتم بیشتر گوش کنی و بری دنبال راهکارها...
و خوشحالم که الان احساس می کنی به مرحله ای رسیدی که بری سراغ نسخه "مرثیه سرایی ممنوع!"
و خیلی خوشحال شدم که گفتی تاپیکت رو از اول خوندی، چون نکات خیــــــــــــــــــلی خوبی رو بچه ها برات نوشته بودن... خیلی از بچه ها برات سنگ تموم گذاشتن... در مجموع همه تاپیک هات، همه حرف های مهم و اساسی زده شده... که به مرور ازشون استفاده می کنی و یکی یکی مشکلات رو از پا در میاری...
راستی چون تاپیک هات تو انجمن های مشاوره بودن، طبیعی بود که همه بیان راهکار بدن... چون این انجمن ها برای مشاوره هستن.... اما تو همدردی تاپیک های زیادی هست که می تونی بنویسی و فقط شنیده بشی و باهات همدردی بشه... ای کاش شارژ کنی که این مشکل برطرف بشه و ما بدونیم چه وقتایی فقط می خوای شنیده بشی، و چه وقتایی دنبال راهکار هستی...
- - - Updated - - -
بیا "از حال بد به حال خوب" رو با هم بخونیم. این کتاب می تونه شروع خوبی باشه.
بذار فهرستش رو برات بنویسم، ببین به دردت می خوره؟
بخش اول... شناخت روحیه
می توانید احساس خود را تغییر دهید
چگونه روحیه خود را اندازه بگیریم؟
تشخیص روحیه
آیا باید احساس خود را تغییر دهید؟
بخش دوم... احساس خوب: راه غلبه بر افسردگی و رسیدن به عزت نفس
چگونه احساس خود را تغییر دهیم
ده راه برای سالم اندیشی
چگونه نظام ارزشی سالمی بسازیم
شناخت درمانی در عمل: چگونه از یک روحیه بد نجات پیدا کنیم
بخش سوم... احساس اطمینان: غلبه بر اضطراب، ترس و فوبیا
درک اضطراب
چگونه می توانید با هراس های خود بجنگید و پیروز شوید
مسئله ترس از مرگ
اضطراب اجتماعی: ترس از اشخاص
بخش چهارم... چگونه با ارتباط بهتر، روابط بهتر ایجاد کنیم
=============
بعضی قسمتاشو ننوشتم...
من فکر می کنم این کتاب شروع خوبیه.
اگه دوست داشتی و خریدیش، یا از کتابخونه گرفتی، من دلم می خواد برای خوندنش کنارت باشم.
می تونیم با همفکری همدیگه، نگرش این کتاب رو درت نهادینه کنیم...
یادته من چقدر حالم بد بود؟ این کتاب خیلی بهم کمک کرد که حال خوبی داشته باشم... تو هم اگه دوست داری حال خوبی داشته باشی، تستش کن...
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)