سلام دوباره به نازآفرین عزیزم
شرمنده، انقدر گرفتار هستم که امرو آمدم تا حالت را جویا بشوم، امیدوارم سایر دوستان هم به تاپیکت سر بزنند
میدونم تنهایی سخته، خود من هم ماههاست که تنها شدم و تازگی ها از وابستگی خانمان سوز نجات پیدا کردم، کار زیادی هم از دست من بر نمیاد، فقط گوش میدم و اگه بتونم حرفی که باعث آرامش دوستان بشه، امیدوارم از بچه ها نرنجی، تاپیکت را دنبال کن، نمی دونم پطور مشاوران سایت میان و به تاپیک سر میزنن اما نامید نشو
همسرم هم دو ماهی هست که مطبی باز کرده اما مریض چندانی نداره مخصوصا اخیرا
انگار همه چی رو غلطک منفیه
در ابتدا تبریک می گم بابت شروع به کار مطب، یه ایده ای که به نظرم آمد استفاده از سایت های تخفیف مثل تخفیفان و نت برگ و ... هست می تونی ابتدای کار، با یه تخفیف کوچیک، مطب را شلوغ کنی، امتحان کن، جالبه دوستام که خیلی موفق شدن، در این زمینه امیدوارم خیلی زود، کارتان پر رونق بشه
موقعیتی که هستی را درسته انتخاب خودتان بوده اما هیچ آدمی دوست نداره با ازدواجش، مشکلات دیگری را به دوش بکشه(خواسته های همسر اول) ... اما ... حالا پیش امده و شما کنار همسرتانف پشتوانه خوبی براش هستی و در تنهایی های خودتان، حتی خانواده ها هم نتونستند همراهتان باشند، هرچند گله ای هم نیست فقط صبور باش و اعتماد کن به خدا و اینکه همسرت با گذشت زمان می تونه حلش کنه
در مورد عکس و فیلم، کار خوبی کردییه یادگاری واسه روزهای زندگیتان، اما بعضی اوقات نیازی نیست به کسی نشان بدی وقتی آنقدر به شما لطف دارند
و یا نمی تونند خوشی شما را ببینند
شما واسه بهبود زندگی و عشقتان هر کاری درستی که تونستی انجام بده و غصه نخور خانمی
امید به روزی دارم که شادی را در تمام لحظات زندگیت حس کنی، فارغ از ناملایمات روزگار
- - - Updated - - -

و یا نمی تونند خوشی شما را ببینند
شما واسه بهبود زندگی و عشقتان هر کاری درستی که تونستی انجام بده و غصه نخور خانمی

علاقه مندی ها (Bookmarks)