من فکر می کنم شما و این خانم از نظر برنامه اقتصادی در زندگی اصلا مثل هم فکر نمی کنید. شما می خواهید چند وقتی با حساب و کتاب خرج کنید ( بنا به شرایط مالی تان ) تا زندگی روی غلتک بیفتد اما ایشان ( شاید به خاطر وضع مالی پدرش ) زندگی را جور دیگر می بیند و از هر چیز گرانترین و بهترین را می خواهد. خلاصه در زندگی این خانم پول از هر چیز بالاتر است و چیزهای دیگر مثل درس وقتی ارزش دارد که بتواند درآمد بالا تولید کند.
من فکر می کنم تردید شما به جا است. بعد هم این حرف دیگر خیلی دمده شده و اشتباه بودنش بارها ثابت شده است که مهریه عروس باید نجومی باشد. شما نه به این خانم و نه به هیچ دختر دیگری چنین مهریه ای را تعهد نکن. شما دستگاه پول سازی نیستی که با شما این طور رفتار کنند. کافی است بخواهد این مهریه را اجرا بگذارد آن وقت تا چند سال باید دوندگی کنی. من توی فامیل نمونه اش را داشته ام. البته مستندی هم در این باره دیده ام که این مهریه ها نه تنها عروس را خوشبخت نکرده بلکه زندگی زوج ها را هم زده و داماد را هم بدبخت کرده است. به هر حال تصمیم آخر مبنی بر رد کردن یا قبول این خانم با خودتان است.
البته شما هم فکر اشتباهی داری که شایستگی همسر آینده ات را ( هر کسی که باشد ) در مدرک دکترا می بینی. بله اگر درس خوان بودن یک خانم برایت مهم است می توانی با کسی ازدواج کنی که به دنبال مدارج تحصیلی است. اما دلیل نمی شود حتما دکترا باشد که اهل درس باشد. می تواند لیسانس داشته باشد یا فوق لیسانس. الان برادر من می خواست در زندگی مهمترین هدفش تحصیل بود. با یک خانم در دانشگاه ازدواج کرد که فکر او هم همین بود و الان هر دو درس می خوانند.
اما اگر مدرک دکترا برایت مهم است چون فکر می کنی دختری که دکترا ندارد لیاقت شما را ندارد و شما را درک نمی کند اشتباه می کنی و باید بگویم هیچ چیزی از خانم ها نمی دانی. این را بدان که هر خانمی اگر همسرش کمی از خودش بالاتر باشد بیشتر او را دوست دارد و اعتمادش به همسرش بیشتر است. در ثانی خانم ها در زندگی زناشویی وظایفی دارند که به شخصیت و خانواده آنها بستگی دارد نه به مدرک دکترا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)