سلام آقا نیما.نه شما مشکل دارید نه همسرتون.شما یه طرز تفکر دارین که براتون محترمه برای ایشون هم افکار و عقایدشون محترمه.اینکه قبل ازازدواج به شما بله گفتن مطمئنا مث شما فکر میکردن.اما الان دیدگاهشون تغییر کرده.به نظر من این قضیه بسیار مهمه و باید حتما روش وقت و ارزش زیادی بذارین.گفتین که با همسرتون صحبت کردین.اما یه بار بصورت جدی و نه برای تغییر ایده و عقیده شون بلکه برای روشن کردن مرز اعتقادی همدیگه با هاشون حرف بزنید.بهشون بگین عقایدش قابل احترامه و شما هم احترام میذارید اما نمیتونید با همسری با این عقاید زندگی کنید.(برخلاف نظر بعضی عزیزان به نظر من محیط خانوادگی بسیار مهمه در امر ازدواج و خانواده شما هم امور مذهبی براشون مهم نیست که این موضوع حتما در زندگی شما تاثیر گذار خواهد بود).ازشون بخواین کامل فکر کنن و ببینن میتونن خودشونو مث سابق کنن یا نه؟چون اینطور که از حرفاتون بر میاد شما نمیتونید و نمیخواین تغییری در دیدگاهتون نسبت به مذهب ایجاد کنید.
آقا نیما یه نکته دیگه میگم اینکه حرف دلجو -دلتنگ عزیز مبنی بر اینکه خانما ابتدا دست میدهند بعد آقایون کاملا صحیح است.من با زندگی روزمره غرب آشنایی و اطلاعی ندارم.ولی براساس اونجه که مطالعه در زمینه رفتار والگوهای رفتاری .در کشورهای غربی بویژه اروپا خانما در دست دادن در اولویت هستن و تا خانمی دست ندهد مرد نباید دست دراز کند.این نوعی احترام برای خانمهاست .یعنی خانمها میتوانند به هرکس که دوست دارن دست بدن و به هرکس که دوست ندارن دست ندهند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)